NWO m m

Hur kan man se/veta,  att det kommer en ny världsordning? (NWO)  Det kan man se och läsa i Bibeln. Bibeln är sann och den berättar för den som vill veta om hur framtiden kommer att se ut.

Vi vet att Bibeln berättar för oss om Antikrist och vi vet idag att vi lever i Antikristliga tider, alltså vi lever mitt ibland dem som är EMOT JESUS KRISTUS, och det har vi gjort väääldigt länge. Saken är den att vi är mitt upp i den tid som kommer att “peka ut” vem denne person som skall kallas Antikrist är.

Vi kan se allt detta hända mitt framför ögonen på oss, men alla människor kan ju inte ta emot denna vetskap/kunskap, den är för hemsk att kunna fatta eller ta del utav.

Vi vet att Terror är det som styr i vardagen, vi vet att klimatmötena var en bluff, vi vet att nya influensor och global ordning står för dörren, vet du det? Det är så många saker som händer mitt i vår vardag som gör att det faktiskt är med smärta som jag skriver detta, men du tror kanske jag blivit spritt språngande galen. Men så är inte fallet, bara idag har jag blivit klokare än jag varit någon gång.

Antikrist är som en kombination av de fyra varleser Daniel såg i en syn århundraden före Johannes (Dan 7). Liksom draken står i opposition mot Gud, står vilddjuret emot Kristus och är Satans motsvarighet till Messias. ..vi kommer att komma till en punkt där vi inte får vara troende på Jesus Kristus, precis som i inlägget om de troende i Nordkorea. Du kanske inte tror det just nu, men du kommer att få se det inför dina ögon.

/M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.