En ny himmel och../Salig alltid

 

*

*Matt 12: 18 Se, över min tjänare, som jag har utvalt, min älskade, i vilken min själ har funnit behag, över honom skall jag låta min Ande komma, och han skall förkunna rätten bland folken.*

*

Matteus bevisar att det faktiskt är Jesus som profeterna i Gamla testamentet talar om. Jesus skulle komma som en tjänare för att hjälpa och bota, inte som en ledare för väpnad kamp, vilket många trodde. /Jes 42:1-4/

Vill man idag tjäna Herren Jesus och låta honom styra och vilja fråga honom om allt, och lyda honom i allt?Inte så vanligt… Jesus älskar varje syndare och han söker ivrigt de förlorade. De finns överallt. Jesus begär att den troende skall sprida evangelium även om det kostar och det gör det ju. Om du ser hur man i Kina och i många andra länder lider av förföljelse, så ser du hur bekvämt och avslaget och sekulariserat detta landet Sverige är. Man bryr sig inte så mycket om Gudsordet!

Här finns många syndare, här finns många som behöver vända om innan det är för sent. Jag har varit en av dem alla, men Gud var barmhärtig mot mig och tog emot mig och jag fick lära känna honom och lära mig lyda i frälsningen, —det är—ett under!

I landet Sverige skall allt vara lagom och man skall helst inte prata om sitt hjärta där Jesus tänt en eld. Att tala om helande och om evangelium är ju inte heller så populärt, men Jesus sade ju inte att vi skulle bli populära, vi som tror. Snarare tvärtom!

Jorden är inte så härlig längre som psalmen säger men den nya himmelen och nya jorden som skall komma är skönare än vi någonsin kan tänka oss. Och en ny himmel och en ny jord skall komma…..och Jesus skall komma tillbaka.

*Salig i nöden, salig i strid,Salig i döden, salig alltid, det får du vara om du blir frälst, Sen kan du fara hem när som helst.* / Josef G

/Maria

2 thoughts on “En ny himmel och../Salig alltid

  1. Hej Larz, Salta budskap är bra för alla som vågar läsa dem, och det finns mycket av den varan om man vill läsa och det vill ju vi som går med Herren. Det kommer ett inlägg nu ikväll eller 18/5 läs det av Jan-Åke.
    Välkommen tillbaka hit. Hälsn Maria som återkommer till poeter.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.