Den globala byn/ B Gates och experiment med svavel!

 

Bild Infowars

Via Infowars.com Tryck på länken och du kan läsa om: 

Ett experiment som finansieras av Microsofts grundare Bill Gates kommer att se tusentals ton svavelpartiklar sprutas över New Mexico som en del av en geoteknisk undersökning, trots att även pålitliga miljöaktivister har varnat att processen skulle kunna få katastrofala effekter på jordens ekosystem.

“David Keith, en av utredarna, har hävdat att solenergi geoteknik kan vara en billig metod att bromsa den globala uppvärmningen, men andra forskare varnar för att det kan ha oförutsägbara och katastrofala följder för jordens vädersystem och livsmedel”,reports the Guardian.
Engelska: An experiment funded by Microsoft founder Bill Gates will see thousands of tonnes of sulphur particles sprayed over New Mexico as part of a geoengineering study, despite the fact that even staunch environmentalists have warned the process could have catastrophic effects on the earth’s eco-system.
“Hans amerikanska experiment som genomfördes med amerikanska James Anderson, kommer att äga rum inom ett år och innebär utsläpp av tiotals eller hundratals kilo partiklar för att mäta påverkan på ozon kemin och testa sätt att göra sulfat aerosoler till lämplig storlek. Eftersom det är omöjligt att simulera komplexa stratosfären i ett laboratorium, säger Keith experimentet kommer att ge en möjlighet att förbättra modeller för hur ozonskiktet kan ändras genom mycket större skala av sulfat sprutning. “
******
Ja de vill förstöra jorden och de pratar om global uppvärmning- det finns ingen sådan. Men då säger man: se på hur vädret har varit de senaste åren och de senaste 4 veckorna; regn regn regn översvämningar. Du kan läsa mer om globala saker här  på sidan : se här i denna kategori Den globala byn och vad som händer där, d v s i världen.
 *
OBS:  Neurologiska effekter och beteendeförändringar
Störning av blodcirkulationen
Skador på hjärtat
Effekter på ögon och syn
Reproduktivt misslyckande
Skador på immunförsvar
Mage och gastrointestinal sjukdom
Skador på lever-och njurfunktion
Störning av de hormonella metabolism
Dermatologiska effekter –
Kvävning och lungemboli
 
Sorgligt eller hur?  /Maria
böckerna Daniel, Hesekiel, och deras syner är värdefulla att läsa. I Uppenbarelseboken kan vi läsa om Guds underbara tron- vi behöver inte vara rädda för framtiden, men beredda! Jesus ska ju komma åter och : *Så låt oss vaka och vänta, Och lamporna lyse de klart, Ty se Brudgummen kallar till bröllop, Hans ankomst vi vänta nu snart*….O W…

4 thoughts on “Den globala byn/ B Gates och experiment med svavel!

 1. Jag anar att vädret redan nu kontrolleras och dessa maffiasnubbar med sina olika karteller och smutsiga beteende, de kommer att få sina straff. Hela världen är ju faktiskt uppochner, det vet vi ju. Tänk vad smaklöst äckligt det är med dessa lögner och folk går på dem.
  EU kommer att krascha och Europa kommer att få det svårt. Vi är redan där men folk ljuger om att vi har klarat av finanskrisen snart och allt ser så bra ut. Det finns en del tidningar som säger sanningar men de är få.
  Anders Borg skall satsa pengar på moskéer och dylika saker, han tycker också att man kan ha många olika gudar, så vi ska vara med o betala. Jotack.Detta sade han i Almedalen. De dricker ganska friskt där, kanske hade reporten fel?…..nej.
  Det är inte spännande att tillhöra denna världen därför tillhör vi Jesus!- . Vi väntar på Jesus. /Maria

 2. Vad är sant frågar sig många?

  Såg i dag en artiklar på Guardian om hur 5-6 globala/engelska banker tvättar drogpengar från kartellerna i mexico. En bank, Wachovia, hade tvättat ca 376 miljarder dollar för några år sedan. Det nämdes också att Hamas, Iran, Sudan och andra afrikanska konflikter osv ev handhas/har varit gjort affärer med dessa institutioner – det bryter mot internationell lag på många punkter, och i viktiga och pågående internationella konflikter.

  Parlamentsförhör och böter blir resultatet när/om de undersöks. Några chefer får gå. Affärerna fortsätter.

  Tror man att detta är sant (det skrivs om i vanlig press i England/USA), är det kanske inte så svårt att tro att man experimenterar med vädret för att göra alternativt förhindra “global uppvärmning.”

  Det brukar nämnas att det är sulfurpartiklar, aluminium och tungmetaller, saltvattenkanoner, luftballonger, järn som kastas i havet och skapar algblomning, utsläpp från flygplan etc som man sysslar med i projekten.

  Vädret ska som sagt “kontrolleras innan 2025,” som Pentagon sa i sin väderkontroll-rapport för några år sedan.

 3. Tack för länken ! Hoppas man ser på den. Det är ett gräääsligt väder emellanåt- det förstår man ju att det inte står rätt till- Alla de moln jag fotograferat har varit fulla av is- som sedan blivit regn med översvämning som följd på de flesta ställen – tror de att man är dum? eller?
  Vad tror du regnet som kommer ner har för smuts i sig? Det är klart man får i sig elände som man inte borde få. Jag har fått nog av dessa galenskaper, men vad kan man göra mer än att be……Ingen erkänner vad de gör i sina experiment!!! /Maria

 4. (Väderprojekt i Europa och USA mfl platser)

  Såg den här artikeln också i Guardian för några dagar sedan och häpnade!

  Samtidigt som vi har ca 15-16 grader varje dag och regn här i Göteborg, håller man just nu på men väderprojekt i England,Tyskland, Schweiz och Polen (USA mfl platser), där ökad/minskad nederbörd och kyla ned klimatet genom solskyddande kemikalier används!!

  Här är en karta över pågående väderprojekt i världen, som ligger på Guardians site bredvid den artikeln du tagit med här ovan:

  http://www.guardian.co.uk/environment/graphic/2012/jul/17/geoengineering-world-map

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.