Ekonomi/Se videos.G Celente.A Jones.Currency Unity….

 

Vad händer egentligen i världen? och är vi så pålästa att vi fattar vad som sker? Låter vi den helige Ande tala till oss om det som pågår i världen?
Det är tragiska saker som sker tycker jag och några videos kan ni se här nedan. De handlar om det ekonomiska läget i USA, där dollarn anses vara på väg att krascha och det handlar om att världen  eventuellt nu är på väg in i ett nytt  (världs-?) krig, det som kanske kommer benämnas WW3.
Jag har inte svaren, men ber dig se filmerna /videos nedan, och tänka efter själv.

En Valuta:

ONE CURRENCY video

 

______________

http://www.youtube.com/watch?v=K8nP6x6Np7E&feature=player_embedded :
Gerald Celente: First Great War of The 21st Century Has Begun – Alex Jones Tv 1/2

______________

Disappearing American Jobs Mini-Documentary (in HD), Death of the Economy Se video:
http://www.youtube.com/watch?v=FoeKhczFBd0&feature=related

______________

Rise of China, the End of the Dollar’s Reign (HD, Fixed Audio)
http://www.youtube.com/watch?v=jtjF1xlMOIA&feature=player_embedded#at=13

Du hittar fler videos i resp ämne på Youtube.

OCH:

Global valuta på gång?/Jesus dröjer för att fler syndare skall kunna vända om.. Herrens dag skall verkligen komma, därför får vi inte vara sysslolösa nu,  det finns människor att rädda, att evangelisera för.

Efter finanskrisen på Wall Street (2008-) och Euro-skuldkrisen (2010-) håller
världens bankirer, topp-politiker och finansmän på att omorganisera världens
valutasystem. Diskussionerna är många om bästa vägen att ersätta dollarn som  världens reservvaluta och ett återkommande förslag är att införa global
elektronisk valuta (SDR) som ersättning för den brant fallande dollarn. Dessa
diskussioner pågår oftast i skymundan sedan några år tilllbaka. Här är en länk till en konferens som hålls i Bretton Woods, New Hampshire, där IMF/World Bank,  med dollarn som världens reservvaluta sattes upp vid andra världskrigets slut.
Ett nytt Bretton Woods hålls i dagarna, med andra ord.

INET är ett pollicyforum/tankesmedja som finansspekulanten och filantropen
George Soros satt upp för ändamålet. Ungefär varje internationellt känd ekonom och journalist och många ekonomiskt kunniga politiker (Gordon Brown, Volcker,  Summers) kommer till Bretton Woods 2, som konferensen kallats. George Soros som  vanligt har händerna fullla av planer för det kommande globala  samhället och stödjer idag ca 1200 organisationer runt omkring i världen.

Visste du att det planeras en global valuta?

Nu är det dags för global valuta. Kanske den här informella expertgruppen kan
klara av den uppgiften? Västvärldens ekonomier är i rejäl gungning. Varför inte  låta bankirer och Wall Street sköta valutapolitiken i världen? De vet ju vad de pratar om! Och de vet vad de vill!

http://ineteconomics.org/initiatives/conferences/bretton-woods

http://online.wsj.com/article/SB10001424052748704471904576229023536424418.html?mod=googlenews_wsj
/Janne Olofsson, artikel.

6 thoughts on “Ekonomi/Se videos.G Celente.A Jones.Currency Unity….

 1. Detta var en bra liknelse /tack/ och ett sorgligt slut på det fina byggandet. Precis som i verkligheten.
  /Maria

 2. (Ungefär så verkar det gå till i byn: A+B+C+D)

  Vi säger vi har en by. Ett byalag sköter byn.

  Nu kommer en grupp människor utifrån (vi kallar gruppen federalregeringen) och säger tilll byalaget: “vi kan slå samman er by med grannbyn!”

  “Det låter bra”, säger byalag 1! “Grannbyborna är fredliga och snälla.”

  Gruppen som hjälpte till att slå ihop by 1 och 2, går nu till by 3 och säger: “vi kan slå samman er by med grannbyn!”

  By 3 säger: “jättebra!”

  “Nu är vi alla tillsammans by 1-3”, säger gruppledaren i federalregeringen (han nämner aldrig själv vad målsättningen för sammanslagningarna är, utan säger: “Det ekonomiska samarbetet på en fri marknad för varor och tjänster leder till välstånd och fred i alla byar!”

  Gruppen går sen och säger till by 4: “vi kan slå samman er by med grannbyarna!”

  “Jättebra”, säger by 4. “Vad får vi ut av det?”

  “Ni får nöjet att vara en del av ett stort samarbete, som ska hjälpa alla era byar”, säger federalregeringen.

  “OK”, säger by 4!

  “Det här bysamarbetet börjar nu bli så omfattande att vi måste tillsätta en central som sköter arbetet och koordinerar byalagen, säger gruppledaren. Hänger ni med på vårt stora samarbete?”

  “Ja”, skriver by 1-4 och kopierar upp svaren och sparar en kopia själva och skickar en kopia till byalagscentralen.

  Den regionala Federalregeringen (som nu den heter: EU) går vidare till by 5, 6, 7, 8, 9, 10. Vad bra det går! Alla hänger med och ingen har frågor!

  Federalregeringen har nu gått över hela Europa och lovat fred och välstånd, lika löner, social rättvisa i snart 55 år. Alla stigar leder till Rom. Och till tyska Farbenkartelle.
  40 000 lobbyister vill få kontakt med centralkommandot för byalagen i Bryssel och påverka Europas framtid och samtidigt kränga än det ena och det andra.

  Den globala federalregereringen (FN) har gjort samma sak i 66 år. “Världsfred och bekämpa fattigdom – slå ihop hela vår jord till en enda global by”, säger den regeringen. gruppledaren Rockefeller tycker arbetet flyter på bra. Hela världen har blivit en spelbricka och delar entrpenörernas och gruppledarnas spelregler.

  Vi bybor har inga frågor och tycker samarbetet funkar bra…!! Snart blir det världsfred och lika löner och new age i kyrkan.

  🙂

 3. De där organisationerna kanske inte funnits om de verkligen stod under kontroll, men av vem?
  Det är klart då att medborgarna finansierar det som skall komma att bestämmas, men vi vet inte vad…. rätt så?
  Jag förstår inte HUR man kan Gilla EU, gör du?
  Jag har inga ord för detta heller….jag är rätt stum inför denna galanskap som pågår.
  /Maria

 4. (Global demokrati?)

  Ett av huvudargumenten mot globalismen/globalisterna är att de jobbar så osynligt, ofta i organisationer som mer eller mindre står utanför demokratisk kontroll (FN/WTO/BIS/G20/IMF/NATO mfl.)

  Deras arbete kommer oss tilll del först när planerna/dokumenten filtrerats ned tilll lokal nivå och går in i den vanliga politiska processen lokalt. Detta tar några år. Då först kan medborgarna reagera. På lokal nivå, vill säga!

  Alltså kan i princip politik och ekonomi på internationell nivå dirigeras utan för medborgarna i de respektive ländernas kontroll, (dock fortfarande finansierad med medborgarnas pengar!). Det land som mest lider av detta är USA, och nu i det ekonomiska raset finns det riktigt motstånd mot processen, något som sällan rapporteras i vanliga media. De politiska motståndet finns bland stater som vill agera mer självständigt, bland krigsveteraner och krigsmotståndare, libertarianer, fattiga mest.

  Inom EU finns samma problematik – nämn EU kommissionärerna vid namn, och säg vad de arbetar med, så kan vi kalla politiken demokratisk!! Något synbarat motstånd mot EU federalismen finns inte i de flesta europeiska länder, förutom Storbritannien/Frankrike och de länder som nu rasat ihop i bankkrisen (Grekland och Irland tex).

  Sveriges politiker gillar EU. De gillar också FN. Berätta vad EU/FN går ut på!! Så demokratiska är systemen, att de inte bryr sig om medborgarna annat än när det hettar tilll i någon fråga!

  🙂

 5. Rösta lokalt men inte internationellt, vilken grej!
  Ja det är ju jättefiffigt- men inte blir det så bra resultat

  /Maria

 6. Bra att länkarna komplimenterar varandra i ditt inlägg.

  På agendan (NWO):

  1 Kina (Indien och Brasilien) koras som “ringledare” på världsmarknaden (efter USA/dollarns fall)

  2 Global digital valuta kalibreras av internationella centralbanker (BIS/IMF) Svenska kronor mäts så i digital valuta (vi behöver inte göra något).

  3 “Global governance” heter styrelsskicket (privata – offentliga överenskommelser som ibland syns i tidningarna. Ibland inte!)

  4 Alla världens länder går “hand i hand” och delar “gemensamma värderingar” (dvs FN programmen). Våra politiskt valda ledare går på konferenser och luncher, krismöten, EU Summits, G20 möten, går till tankesmedjor och policyinstitut och får “världsagendan.”

  5 Vi medborgare behöver inte bry oss. Vi får “rätt info” av massmedia. “Varför rösta eller diskutera frågor som vi inte förstår?” Så resoneras det.

  6 Världens folk röstar lokalt, men inte internationellt. Det är hela poängen. Så kan de internationella spelarna göra som de vill och du och jag får finna oss det. “Alla problem är internationella och kräver internationella lösningar”, säger spelarna. Fiffigt va?
  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.