Ekonomi/ Silver, guld../ NWO /L Williams

 

Det finns de som tycker att det kommer att bli bra med en ny världsordning och vissa tycker inte det. Jag tillhör dem som inte tycker att det ser så speciellt kul ut om man tittar på “framtiden”. Är man en kristen och ser vad som sker nu så vill man ju naturligtvis varna människor för kommande tider, och man berättar mer än gärna om Jesus Kristus……..En kristen vet också att den väntar på evigheten med Gud, och att sorger och elände då är slut.

Jag ger dig en länk till Lindsey Williams hemsida, och där har han en hel del att berätta! Han berättar om bl a  världsekonomin och vad som är planerat inför ett nytt styre.
I länken ser du också andra duktiga, kritiska och pålästa personers länkar. Ta del av information och vägra dig låta bli  negativt överraskad!  http://lindseywilliams101.blogspot.com/

/Maria

2 thoughts on “Ekonomi/ Silver, guld../ NWO /L Williams

 1. Denna beskrivning av läget i världen borde läggas in under “den globala byn”…Det skall bli trevligt att se de två nya kategorierna växa..
  Jag kan bara säga att du har rätt, beskrivningen ovan är faktiskt bara rakt på sak.
  Tack.
  /Maria

 2. (Spiralen: Allt hänger ihop)

  1 Olja/gas grävs/borras ur/nära kontinentalplattorna, som ger vika i jordbävningar.

  2 Skräcken för miljökatastrofer ger mer makt åt myndigheterna (FN utnyttjar den skräcken effektivt för att ta över fler politiska/sociala områden!).

  3 Oljepriset är knutet tilll dollarn.

  4 Det angloamerikanska imperiet och dess jätteföretag (BP/Exxon/Chevron/Halliburton/Shell mfl) jagar ny olja och gas på flera kontinenter, och sätter samtidigt upp skylten (miljövänlig, miljöcertifiering). Oljan är ett politiskt
  maktmedel (OPEC, konkurrenten).

  5 Krig/oroligheter i Mellanöstern är direkt/indirekt knutet till oljepriset, som är direkt knutet till varutransporter, som är direkt knutna till matpriser, som är direkt knutet till hunger och svält och revolter/revolutioner.

  6 Bankerna är direkt knutna tilll oljebolagen och krigsindustrin.

  7 Politikerna skyddar bjässarna från att falla i havet.

  8 Spiralen går allt snabbare. Inte bra för alla. Bara för några!

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.