De sista.. /Bilderberger/Möte Juni 2011.Världsdiktatur

 

 

 

Bilderberg:

Bilderberggruppen sammankommer igen 9-12 juni 2011 på Grand Hotel Kempinski, St. Moritz, Schweitz

Beläget vid stranden av Genèvesjön, erbjuder det 5-stjärniga Grand Hotel Kempinski Geneva panoramautsikt över fontänen Jet d’eau, Mont Blanc och en inomhuspool.

Alla rum har fönster från golv till tak, och badrum i marmor. Många rum erbjuder en häpnadsväckande utsikt över Jurabergen, Alperna och Genèvesjön.

NATO – Världspolis i Bilderbergs framväxande världsdiktatur

07 april 2011, kl 16:09 Skrivet av Tankesmedjan Mänsklighet
Vi återger några meningar ur en artikel som vi skrev för närmare 1 år sedan, eftersom Sverige nu har gått med i NATO utan att medborgarna har  tillfrågats om detta. Vi kan bara utfärda en allvarlig varning för att det politiska och mediala systemet i Sverige nu är helt i Bilderggruppens händer. Man får dock konstatera att folk verkar vilja ha detta, eftersom de inte protesterar.

Läs också våra övriga artiklar om Bilderberggruppens framväxande världsdiktatur på vår blogg på Aftonbladet: http://blogg.aftonbladet.se/31023

”Både Moderaterna och Socialdemokraterna vill att Sverige ska gå med i NATO, vilket kommer att innebära att Sverige blir indragna i fler krig. Detta är dock inte en fråga som Moderaterna eller Socialdemokraterna vill diskutera med medborgarna.

Bilderbergs agenda är att NATO ska bli världspolis i deras nya världsdiktatur”,
 

 

http://www.nyapolitiken.biz/index.html

4 thoughts on “De sista.. /Bilderberger/Möte Juni 2011.Världsdiktatur

  1. Nej det är inga hemligheter längre, den som vill veta kan få veta, men vill man veta?
    Det är inte så svårt att lägga ihop ett och ett, och den nya ordningen kommer, var så säker. Vi kommer ju att få poliser: militärer på våra svenska gator, kalla det förändring…
    Det står mycket i bibeln om tänder….det måste vara stridsvapen/armé……

    Det står mycket om Jesus också, och om kärlek- det borde man läsa/Maria

  2. Jag har trott att NATO är FN:s armé. FN saknar ju riktiga militära styrkor och agerar “tandlöst i konflikter, där de ofta får ropa på NATO efter en tid. Armén är pusselbiten som fattas innan “FN får tänder”, som påven sa när han mötte Obama i Vatikanen (2009).

    Det verkar som sossar och moderater är rätt överens om vilken väg Sverige ska ta: att införa det internationella systemet bit för bit, är Sveriges väg (de flesta länder är på samma bana). Vad bra, då behöver vi inte fråga eller debattera mer. Vi vet ju redan vad som ska hända inom NWO. Det är inga hemligheter längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.