Brev till dig som undrar…/Jesus visar mig vägen

Det bästa som jag vet det är att Jesus älskar mig. Hur vet jag det då? Jo, för att jag tog emot den frälsning han hade för mig. Han tog de bördor jag hade, han lade dem på sig. Han tar hand om mig och visar mig vägen. Att få bli en ny skapelse, är det rätta för dig och för mig. Att få bli tvättad ren i hans blod och veta att man är rättfärdiggjord, det är lycka.

Han gick på vatten, han helade blinda och gav dem deras syn. Han väckte upp döda, för att hans Far sade så. Han är den som ser våra smärtor och tillkortakommanden. Han torkar våra tårar och ger oss glädje. Han ger oss ett rent hjärta, så att vi inte syndar och gör fel. Han förändrar oss på djupet. Långt in i det innersta förändrar han oss. Alla situationer är under hans kontroll.

Halleluja, och Amen är orden jag tycker så mycket om att säga. Halleluja; för att han lever och är underbar i råd. Amen för att bönen är underbar, för att han ger oss bönesvar och leder oss rätt.
1 Kungaboken 8:61 säger: Ge hela ert hjärta åt Herren, vår Gud.

Romarbrevet 8:33-34

“Vem törs anklaga oss som Gud har utvalt till sina egna? Kommer Gud att göra det? Nej! Han är den som dog för oss och som uppstod från de döda för oss. Han sitter nu på hedersplasten bredvid Gud, och han ber för oss där i himlen.”

image3c.gif

Din sorg förbyts i glädje, ditt mörker blir till ljus när Jesus Kristus kommer med renhet till ditt hus.  Åke Olsson

/Maria

One thought on “Brev till dig som undrar…/Jesus visar mig vägen

  1. Hej! Jo, jag tänkte väl att det var denna sidan jag skulle komma till genom Jesussajten. Bra att du la in denna. Tycker att det här är den bästa av dina sidor.
    Ha det så gott! Love You!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.