Dog i cancer. Okunskap och slapphet? Barmhärtighet? Kärlek?

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/8w0ayG/anita-72-ordinerades-varktabletter-och-sjukgymnastik–dog-i-cancer/promo?fbclid=IwAR2e2JRzCCGZIlrTGIVV2wOFgFKVr6ytUAwlIUVibH6RRbxKDchvdNlsAbk

Anita, 72, ordinerades värktabletter mot smärtan – dog i cancer

  Bild Aftonbladet

Anita Hatanpää, 72, sökte vård för sina ryggsmärtor och fick värktabletter och sjukgymnastik på recept. Några månader efter första läkarbesöket dog hon – av långt framskriden cancer.

 ”Hon var väldigt orolig att det var något allvarligt”  Familjen har anmält till Ivo

 ____________Artikeln stod i Aftonbladet och det verkar ju verkligen som att den är sann!  Det som är så skrämmande är HUR man tar hand om (?) sjuka och lidande människor idag??? Det går emot allt som Jesus säger att vi ska göra.  det verkar inte vara några barmhärtighetsmänniskor där ute nu för tiden!
Jag fick 116 träffar på ordet  barmhärtig. Det visar att texten om barmhärtighet skulle vara mycket gångbar idag och att man borde ägna sig åt det man ska.
1 Pet 3:8 Till sist ska ni alla visa enighet, medkänsla, syskonkärlek, barmhärtighet och ödmjukhet.

Barmhärtighet måste man ha och  kunna  visa för att utföra det yrke som behövs i tjänsten som människornas läkare. Man måste veta vad man göra och ställa rätt diagnoser, men det görs inte alltid. Jag blir upprörd av artikeln, då man vet hur man borde vara och hur Jesus ömmade för människorna. Det var säkerligen inte lätt att vara läkare på Jesu tid heller men i dagens upplysta värld som man HYLLAR på ALLA vis, så ska en människa INTE drabbas av ovanstående okunskap!!! Det sker FÖR MÅNGA s k misstag idag!

Matt 22:37 Han svarade: ” Du ska älska Herren din Gud av hela ditt hjärta och av hela din själ och av hela ditt förstånd.
Matt 22:39 Sedan kommer ett som liknar det: Du ska älska din nästa som dig själv.

Älskar man sin nästa som sig själv idag och vill den väl???  Knappast då man underlåter att göra sitt jobb på ett exemplariskt sätt.

Människor förstår inte och känner inte Jesu kärlek.

2 thoughts on “Dog i cancer. Okunskap och slapphet? Barmhärtighet? Kärlek?

  1. VÅR store STORE LÄKARE som heter Jesus FÅR INTE LÄGGA SIG I MÄNNISKORS HÄLSA. Ja det vill jag skrika ut.
    Cannabis läker allt! MEN man FÅR INTE använda det! Det anses som en drog men är INGEN DROG utan GUDS Medicin till Människorna! Det har använts före och efter Jesu tid! Sjuka blir friska o det skulle du också kunna bli! SVERIGE har en DOM över sig och värre blir det och Antikrister finns det i massor! Hela dagarna är fyllda av Antikrist!
    Sorry!!!!!
    Gud välsigne dig!

  2. Ja. Okunskap finns gott om. Jag har besökt massa Läkare för Hyperacusis. Och fått råd att utsätta mig för ljud trots att Grav Tinnitus går upp, och det blir Tortyr. Man varnar inte folk att de kan få Tinnitus av Läkemedel, jag fick det av Citalopram. Antidepressiv medicin. Senare i Livet tog jag receptfria Läkemedel som Bamyl o Magnecyl, och Och Tinnitus vart värre, men inte bara det Utan Hyperakusi också. Folk tar för lätt på Tinnitus, och tror det är någon enkel susning bara, utan det kan vara rena Verkstan av Hisklig o höga ljud. Och följden blir Invalidiserade tillstånd, och en del har T.om tagit sina Liv. “Om jag kan Varna Folk här.” Acetylsalicylsyra, kan ge Tinnitus, och är känt också, att det kan ge Skador av slag, Hyperakusi o Tinnitus ljud. Mycket hemskt med detta du tagit upp i artikeln, skicka hem folk med Cancer, finns inga Ord. Tänker på Reinfeldt när de utförsäkrade Cancer Sjuka människor. Vart tog det där Hjärtat vägen i Politiken över de arma små. Man kan väl säga att Sverige har blitt och fått Sjukdomar över sitt eget land här och där, med Segregation m.m. och Granater som små grabbar bär idag, liksom amfetamin o kokain lagning, och Klassklyftorna Lavinstora. Det Krävs Stor Läkare att Läka Landet, som en gång hade minst Klassklyftorna i Världen o trygghet. Guds Välsignelse.Tommy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.