5 G! Vad döljer man för oss! Fåglarna dör i massor utav strålning, hur går det då för människorna???

Disconnect: The Truth About Cell Phone Radiation, What the Industry Is Doing to Hide It, and How t by [Davis, Devra] 5G DÖDAR!

VIDEO BORTTAGEN FRÅN YOUTUBE     Om 5G dödar fåglar, vad gör det då med människan på längre sikt? Är inte fåglarnas liv viktigare än trådlöst 5G internet?

Läs mer här: https://www.sagaciousnewsnetwork.com/hundreds-of-birds-dea…/
https://www.msn.com/…/meer-dan-honderd-vogels-va…/ar-BBOV8d7

https://www.stralskyddsstiftelsen.se/

Strålskyddsstiftelsen är bättre än Strålsäkerhetsmyndigheten på att informera och skydda allmänheten.

Hundratals av fåglar faller döda från himlen i Haag, Nederländerna, från 5G-experiment, för att se hur stor täckningen var, och om den nya trådlösa tekniken orsakade skada i lokalområdet.

Om 5G dödar fåglar, vad gör det då med människan på längre sikt? Är inte fåglarnas liv viktigare än trådlöst 5G internet?

Läs mer här: https://www.sagaciousnewsnetwork.com/hundreds-of-birds-dea…/
https://www.msn.com/…/meer-dan-honderd-vogels-va…/ar-BBOV8d7

https://www.stralskyddsstiftelsen.se/

Strålskyddsstiftelsen är bättre än Strålsäkerhetsmyndigheten på att informera och skydda allmänheten.

Människors och djurens liv står på spel!

4 thoughts on “5 G! Vad döljer man för oss! Fåglarna dör i massor utav strålning, hur går det då för människorna???

  1. Välkommen hit. Jag tror inte att de stora företagen som tar fram mediciner eller s k mediciner gör det på rätt sätt, det förekommer felaktigheter i stor skala anser jag. Människor blir inte friskare men sjukare. Människor är förda bakom ljuset och mobiler är farliga. jag talar alltid i mobilen på högtalare, har den aldrig mot örat. Jag är skrämd över 5G för jag tror det är mycket farliga saker som kommer.Ja blyväggar kanske skulle vara bra framöver eller genast. Folie runt mobilen??
    Jag undrar om man kan stoppa 5G, knappast. Sjukdomarna kommer att eskalera och djuren kommer att dö av strålning. m m Vi måste förbereda oss för de tider som kommer, det blir inte lätt. Bara Gud finns att be till att få hålla oss friska. Välkommen igen! /Maria

  2. Försiktighetsprincipen ska normalt vara den garanti som förhindrar att t.ex nya mediciner inte släpps ut utan rigorösa tester och som kan orsaka skador på patienter, eller att ny teknik riskerar att medföra oförutsedda skador. Företagen är ålagda att i normalfallet bekosta och utprova sina produkter minutiöst. Men detta gäller uppenbarligen inte mobiltelefoni. Ett sorts carte blanche tycks gälla. Ingen myndighet tycks ställa kritiska frågor och branschen håller tyst, kanske för att de är förda bakom ljuset. 1) I USA har åtskilliga anställda inom TSA, Transportation Security Administration, blivit cancersjuka av den starka mikrovågsstrålning som de dagligen utsätts för. De anställda har arbetat på flygplatser med att röntga bagage och resande. 2) Ni kommer kanske ihåg att USA:s ambassad i Havanna, Cuba, nyligen utsattes för ett ihållande mikrovågsattentat, troligen av samma kortvågiga strålning som 5G använder. Personal på ambassaden blev sjuka och fick återvända till USA för behandling. Mycket snart ska den här tekniken introduceras i vårt land och mycket talar för att vi ganska snart kommer att inse misstaget och vansinnet kommer sannolikt att stoppas. Men åtskilliga kommer att drabbas innan dess. Mycket talar för att vi medborgare tvingas klä våra hem i skyddande blyväggar för att slippa utsättas av för mycket skadlig strålning. Tro inte att politikerna kommer att stoppa detta vansinne – de är okunniga om det mesta. Var proaktiv och förbered er!

  3. Fakta får man inte av samhället. Media är köpta fast man inte kan bevisa det så förstår man det. det är för sorgligt. Ja det är experiment man gör. Men de betalar inte dem som blir sjuka, utan de dödar dem med mediciner som inte hjälper o inte skall kallas mediciner för de gör ingen nytta de döljer symptomen m m men hjälper inte.
    Pengar är ngt som alla vill ha o är lyckliga då de får, man går över lik för pengarna! Pengar,,vad är det?? Vem sätter våra hyror o vem bestämmer vad maten kostar? Antikrist är inte bara ett namn utan systemet som vi är i!

  4. Ja, varför lägger inte stora Media SVT och Stora Dagstidningar fram Fakta. Det verkar som man Exprimenterar med en hel Generation. Med Strålning från Barnsben, och blir dessutom Uppmuntrade istället, men allt Verkar bygga på Pengar, och det uttrycket att man kan sälja sin egen Mor för Mammon. Är nära till hands.man Exprimenterar med Barnen som Växer upp. Hur många kommer få betala högt pris för sin hälsa, Verkar Tabu. 5 G Master Vansinnet är löst. Vänliga Frids Hls. Tommy. Helt Sjukt Vansinne som Löper Amok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.