Det onda och det goda. /*Är du rädd för satan?

satan-finns.jpg

Det finns ondska och det finns godhet. Jag föredrar att leva med det goda i mina tankar och liv.Men det finns någon som heter Satan och han försöker på alla vis trycka ner oss.
Den kristne kallar hans påhopp för “attacker från satan”.Jag kan hålla med om att attacker finns.

!!!!Men då har jag en lysande lösning: VARFÖR BRY SIG?!!!

Jag menar: Jag vet att han finns, men varför måste jag bryta ihop när saker o ting går galet…..

I dessa dagar då jag skriver på denna hemsidan, har jag dag efter dag upplevt hur han vill hindra mig från att sprida Guds Ord. Dag efter dag försöker han ge mig riktiga smällar för att jag ska hamna i självömkan och bli rädd och ledsen. Han vill få mig till att krypa ihop och vara skräckslagen!

Vet du vad jag gör? Jag säger: Satan du har inget hos mig att göra. Stick! I Jesu namn.

Och vet du? Det hjälper att säga Jesus, för då blir han ögonblickligen rädd. Många människor som inte är kristna känner inte till att det finns sådana onda makter som försöker styra oss. Skulle de veta det så skulle de kunna komma ifrån mycket elakheter och ondska som riktas mot deras person.

Så jag vill göra människor uppmärksam på att det goda och det onda strider på ett sätt som de flesta borde ha reda på. Läs gärna mer här på sidan om vem satan är. Jag ignorerar honom, det är det bästa.

Hälsn fr Maria

One thought on “Det onda och det goda. /*Är du rädd för satan?

  1. Pingback: DET ONDA OCH DET GODA « Jesus lever / Marias sida om tro. Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.