Bön/ Uppmaning att be

Det är gott att få be. Det är många som tror att bön inte skulle hjälpa, men det är så att bön sätter oss fria. Överallt i Bibeln kan vi läsa om Bön. Paulus säger i 1 Tim 2:

“Framförallt vill jag uppmana er att be. Be för era medmänniskor och tacka Gud för allt som han skall göra bland dem.” Vi uppmanas att be för stat och regering. Det är det många som gör, det är bra.

Gud är allsmäktig och allvetande men har ändå valt att låta vår bön vara ett medel till att förändra världen. Hur detta fungerar kan vara svårt för oss att förstå, det kan vara ett mysterium för vårt begränsade förstånd, men det är trots det en verklighet. Uppriktig bön ger stora resultat. Se Jak 5:16.

Den 7/7 -07 har vi den sista dagen på böneuppropet för Sverige och världen. Har du varit med och bett? Vi har fastat och bett för en förändring, vi är många många som bett och det skall bli spännande och underbart att se vad Gud kommer att svara på våra böner. För svarar, det gör han.

“Därför vill jag att männen överallt när de ber ska lyfta heliga händer till Gud och vara fria från synd och vrede och bitterhet.” /1 Tim 2:8

“En kvinna som är uppriktig i sin tro på Gud känner man igen på hennes inre skönhet….” 1 Tim 2:10

Allt vad Herren vill, det gör han i himlen och på jorden, i haven och de stora djupen.” / Ps 135:6

3 thoughts on “Bön/ Uppmaning att be

  1. Hej Maria!
    Tack för ditt mail.
    Kommentarfunktionen hos mig är åtgärdad nu.
    Har även mailat dig om det.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.