Bön/ Ber du?

bon.jpg

Bön. Det finns så mycket att säga om bön. Jag vet att man kan be och få bönesvar, jag vet att Herren hör bön. När vi ber efter hans vilja, så sker det väldiga ting.

Jesus är vår överstepräst och han ber för oss inför Gud. Gud hör denna bön och han låter bönen bli hörd, dvs det blir bönesvar, (be enligt Guds vilja)
Vi får väldigt svårt att tro på bönens makt om vi befinner oss i olika stadier av fruktan, missmod, stolthet, egoism och liknande hinder. Den som tror och ber kommer att få svar. Det är ju så med bönen också, att den skall man be och man skall förvänta sig bönesvar.

Om du befinner dig i olika slag av

missmod eller fruktan, kanske människofruktan styr dig, då får du svårt att vara frimodig inför Gud och söka hans vilja i bönen. Du måste först göra upp med det som ligger till hinder för dig. Du kanske inte ens vet om att du lider av dessa saker och att de kan hindra dig. Men, du vet säkert om ifall du inte gör din del, dvs inte umgås med Gud så mycket som du vet att du borde.
Glöm dig själv och kom inför honom med frimodighet och glädje. Låt bönens makt härska i DITT liv. Låt ingenting hindra dig från att skapa dig ett kontinuerligt och disciplinerat böneliv.

Om du och jag lever mättade liv, dvs med kvalité, så sätter vi Guds vilja i våra liv högst. Då kommer vi att få se stora saker hända. Vi får ha trons ande- SAKARJA 12:10, 1 Kor 2:10, din ande bör längta efter att få vara med Gud. Be i din kammare, ( i det fördolda) och var ensam med Gud och ge honom hela ditt inre, hela ditt LIV. Då blir Gud förhärligad och du kommer in i ett helt nytt skede i ditt liv. Visst vill du leva så? Och: finns det något viktigare än bönen om väckelse i Sverige och alla andra länder?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.