Det finns bara en Gud /Tårar

 Förändringens vindar borde få blåsa nu över detta landet och över världen. När man skriver om att människor behöver Gud, så reser sig människor emot det sättet att tala. Men det är ju bara sanningen. Det pågår så mycket otroligt otäckt överallt och det kunde få ett slut, om människor förstod att Gud ser på allt detta med förfärade och sorgsna ögon.

 Hans hjärta blöder för människor, men människor vill inte veta av honom. Och de få procent som verkligen följer honom och hans ord och har en levande relation med honom, ja, de människorna ber och tackar honom och följer honom i allt.

De litar på att han kan göra underverk och de litar på att allt han sagt och säger är sant. Varför gör inte fler det då? Denna frågan har jag ställt här på sidan många gånger och det smärtar mig att veta att detta tillstånd med otro och ovilja mot Gud sprider sig som en löpeld i vårt samhälle.

Nej.. man skall tydligen bara tro på vetenskapen, men till och med vetenskapsmännen börjar nu säga att det måste finnas en Skapare som gjort denna jorden och människorna. Okey, människor får tro vad de vill för min del, för jag kan inte tvinga någon att tro, MEN jag kan föra ut ett budskap om Jesus och hans helande kraft och om det Eviga Livet som han ger. Och det kommer jag aldrig någonsin att sluta med. Gud är det enda hopp som människan har, men den begriper det inte.

Så mina tårar fortsätter rinna för människorna och mina böner finns för er människor som inte förstår vad ni missar genom att förneka Gud. Kanske någon otroende läser detta och börjar tänka till om detta verkligen är sant, och på så sätt börjar söka Gud på allvar! Jag hoppas av hela mitt hjärta att min sida kan hjälpa någon att komma fram till Jesus och TA EMOT HONOM SOM SIN FRÄLSARE.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.