Det finns bara en Gud /Nuet och….

fish52.gif

http://missionxp.webblogg.se/ 

Visst är det märkligt det som händer i världen? Läs på länken du fått här. Dag Selander skriver om mordet på den unga kvinnan som var på demonstrationen för rättigheter och blev skjuten till döds.Det är mycket märkligt hur människor kan bestämma att “Gud har bestämt” vissa saker. Att de bara vågar tala så om Gud, men för övrigt så är det ju så att min Gud inte är samma Gud som Islams Gud.

Därför vänder jag mig emot det som sker “i Guds namn”.Jag kan inget göra åt det som sker men jag kan  visa min avsky mot människors allvetande och krig i Guds namn. Det är otroligt upprörande det som händer i världens länder med korruption och s k religion. 

 

Gud har INTE bestämt att det ska vara så här, HAN söker ett heligt folk som kan göra hans vilja i allt, och inte är det krig och massförstörelse han söker.

 Nej, han söker ett folk, en värld, som vill gå ut med det rätta evangeliet, och det är hans ord som kommer att gälla i evig tid, även om människor plockar sönder Gudsordet och pratar om humanism och andra stolligheter. Koranen är inte bibeln, och kan aldrig bli det! Det finns bara en Gud.

Och bara den som har sitt namn skrivet i livets bok får komma in i det nya Jerusalem, och vi får bara det nya livet på grund av vad Jesus Kristus har gjort. TRO på honom i dag så är ditt medborgarskap i Guds nya skapelse, det nya Jerusalem, tryggat. Guds ord; Bibeln, bör behandlas varsamt och man bör visa den tillbörlig respekt, så att vi inte förfalskar dess budskap. Ingen mänsklig förklaring eller tolkning av Guds ord kan nå samma auktoritet som ordet självt. Vi vet fortfarande inte när Jesu återkomst sker, men vi vet ATT han kommer tillbaka. Då blir det många många många som till slut förstår att de gick fel väg. Vilken väg går du? Går du Guds väg? Varje dag är frälsningens dag, och det är det viktigaste vi kan få vara med om, det är: Frälsning.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.