Det finns bara en Gud/ Kärlek

jdfm01s1.gif

Att älska Gud, det är gott. Så många det finns som inte älskar honom eller ens vet att han finns. I Johannes 14:21 står det: * Den som lyder mina bud och lever efter dem, älskar mig, och därför att han älskar mig kommer min Far att älska honom. Det kommer jag också att göra, och jag ska ge mig till känna för honom.*

Dessa rader talar om att lyda Gud, och att det är detsamma som att älska Jesus. Kärlek är mer än vackra ord- det handlar om överlåtelse och livsstil. Visa att du älskar Jesus genom att lyda hans ord. Jesus bevarar den djupa kunskapen om sig själv för dem som verkligen älskar och lyder honom.

*Om min Frälsares kärlek jag hört att den gränslös och underbar är, ty den kärleken honom har fört ned att lida och dö för mig här.*/Ph Phillips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.