Antikrist / …Lever nu?

 Antikrist lever nu? I en undersökning på nätet ställdes följande fråga: Lever Antikrist idag? Det visade sig att en majoritet av de som svarade trodde detta- det borde vara en tankeställare för alla.

ChristianNet.com presenteras som världens största portal med tolv millioner besökare per månad. En fråga som ställdes var: lever Antikrist idag? Av de 1900 personer som besvarade frågan, svarade 64% att Antikrist finns på jorden och lever bland oss nu. 28% var osäkra på om Antikrist lever nu och endast 8% trodde inte att Antikrist finns i världen nu. Detta säger en hel del om att det finns en viss medvetenhet om att vi kan ha kommit så långt i den profetiska utvecklingen att Antikrist nu finns i världen.

Även om han ännu inte trätt fram så att man kan peka på honom och säga: Här är Antikrist. Om denna undersökning gjordes i det som är världens mest sekulariserade land, nämligen Sverige, skulle resultatet helt säkert ha blivit ett annat.

Svenskarnas medvetenhet om det profetiska skeendet i tiden är tyvärr mycket lågt. Här behöver vi få se en stor förändring. Den profetiska undervisningen behöver komma upp på dagordningen inna det är för sent.

Frågan om Antikrists framträdande är i dag en levande och aktuell fråga för många i världen. Den återspeglar sig även i bokutgivningen…bok: Antikrist Alive Today. Denna artikel är från Tidskriften Flammor, som jag fått i min brevlåda denna veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.