Kända sånger /Följ mina spår

 

 

Psalmen 42 säger att vi har Herrens beskydd genom allt  vi går igenom. Bekymren skall inte ta livet av oss, och elden skall inte skada oss, Gud talar om upprättelse. Så många gånger i livet jag vetat om Guds omsorg,,,,därför denna sång nedan: Följ Mina Spår.

Du skall färdas genom öknen men du skall ej dö av törst. Du ska vandra långt i mörker, utan skräck- ty jag går först.

 Du skall tala, du skall bli ett folk, du ska se Guds ansikte och leva. Var inte rädd- ty jag går alltid före, följ mina spår och jag skall ge dig frid. Var inte rädd, ty jag går alltid före- följ mina spår, var inte rädd. Följ mina spår och jag ska ge dig frid.

Bär din väg igenom floder, frukta ej ty du är ledd, Går du tvärs igenom elden, skall du inte ens bli svedd. Om du måste möta satans makt, där döden står på vakt, minns att jag är med dig alla dagar.

 Var inte rädd, ty jag går alltid före. …

När du fattig ser Guds rike, det är ditt och salig du, du ska skratta, du är salig, du som gråter bittert nu. Om för min skull ändå hat dig slå, och du helt ensam står, Salig salig och rikt välsignad.. . Var inte rädd,….  /Rune Svaninger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.