Det finns bara en Gud / I världen…

 

Världens stora män och kvinnor säger sig vilja ha fred i världen, det är ett kärt ämne och man reser runt, runt klotet för att visa att man är fredlig och söker upprätta något stort som håller i fredsbevarande syfte.

Tiden så hastigt försvinner, och vi ser hur den idéen att få fred och frid har gått i stöpet. Nu är det Iran som varnar världen…spänningen stiger,ska man bomba deras kärnanläggningar, B Obama är för vek säger man…men det är ju val snart…

Vad dessa herrar och damer inte tycks veta är att bara Jesus är friden och freden och sanningen, den ultimata sanningen. Uttröttade själar finnes som ropar efter andrum och man hoppas och längtar efter någon som kan ge lättnad i svåra tider. Vem ska ge det om inte Jesus?

Det kommer en gryende morgon då vi får vakna och vara hos Jesus Kristus för evigt, i friden, i freden, men jag tror inte att de högt uppsatta och utvalda bland regeringarna vet något om Jesu frälsning, frid och fred och sanningar, då hade det sett annorlunda ut, men prata kan man ju.

Kärleken är störst av allt, och bibeln kan man vifta med och säga att man känner, men göra det som Herren vill, det kan man inte….i världen. Det finns bara en Gud, men man tror att man själv är en av alla dem man dyrkar….

1 Kor kap 13.

Önskar er en fin och välsignad dag./Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.