Den troendes vapenrustning

Vi ser på vår vardag på olika sätt. Antingen ser vi (förstår och känner och vet) de onda makter som är alldeles under ytan i vår vardag. Eller också är vi inte alls medvetna om vad som äger rum mitt framför näsan på oss. Hur menar jag då?

Det pågår en våldsam strid hela tiden mellan osynliga andliga varelser. De onda krafterna kan åstadkomma en stor ödeläggelse i våra liv. Därför är vår viktigaste vapen: BÖNEN.

Gud kan skydda oss från det onda och göra oss starka, så att vi inte faller i det ondas grepp. Hur kan du förbereda och skydda dig emot Satans attacker? 1. Ta hotet om andlig attack på allvar. 2. Be Gud om hjälp och styrka. 3. Studera Bibeln och lär dig Satans metoder och taktik. 4. Lär dig strategiska bibelord utantill så att du aldrig behöver vara försvarslös. 5. Håll dig till dem som talar sanning. 6. Praktisera det som du lärt av andliga ledare.

Ja man skall inte tro att man går säker ett helt liv utan man skall veta att den onda sidan lurar och vill få kontroll över tankar, känsloliv, tron, och mycket mer. OM man vet detta, då vet man att man har Gud att gå till då man anar att något är på gång, eller om man blir påhoppad plötsligt och hårt.

*Ty jag är Herren, din Gud, jag tar dig vid handen, och säger till dig: Var inte rädd, jag hjälper dig.* /Jes 41:13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.