Att berätta om Nya Testamentet

 candle-light.jpg

Nya Testamentet –  Från Minus till Plus!(Frälsning) En ny start! Så säger jag om det nya som händer där i alla evangelierna och i Apostlagärningarna och i alla breven. Läs hela Nya Testamentet och lär känna Jesus och vad han har för DIG. Be om att få vara honom nära och aldrig lämna honom……

Jag var blind men fick lära mig att se Guds storhet och Nåd för mitt liv. Se, allt vad han vill ge. Käre Herre, lär mig mer! Att aldrig vika från din sida! eller vika av från vägen som leder till himmelen. Ständigt vaka, tro och be, och också få ge av himmelska ord. Hålla blicken stadigt fäst på Jesus….i evig tid.

Så säger jag om Frälsningen och om den tro jag fått som en gåva. Det nya förbundet/blodsförbundet är så mäktigt och stort. Tänk vad Jesus gjort för oss alla.

Jesus beskrivs som kungars Kung. Jesus kan inte jämföras med någon annan person eller någon annan kraft. Han är den störste, härskare över tid och evighet, himmel och jord, människor och änglar. Vi bör ge honom den plats som tillhör honom som kung i våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.