Den sovande människan/ Vår tid- nu

 

 

Det finns gott om sovande människor. De tror de är vakna, för de följer med i politiken, de följer med i samhället.. de följer med i Tv-programmen och röstar fram de häftigaste låtarna och människor skrattar i meningslösa program. Människor tar överdoser, de mördar, de viker ut sina kroppar till allmänt beskådande,……………… Fullständigt ointressanta nyheter pryder kvällstidningar och veckotidningars första-sidor…

Vad är det för tider vi lever i? Jo det kan jag svara dig på. Det är de sista tiderna vi lever i. Det syns och märks så tydligt i denna tidsandan vi lever i, men människor fortsätter att sova sin söta grumliga sömn.

De sover och vill inte vakna; det är precis som på Noas tid, precis som i Sodom och Gomorra. Se efter själv och läs i Bibeln; se hur det var på den tiden. Dessa likheter kan du läsa om och vem som helst kan fatta att det borde göras något åt allt i detta sorgliga och skrämmande samhälle.
Människor vältrade sig i synden. Och samma tendenser och syn på människan har vi idag. Men de som sover ser inte detta.Politikerna sover de med, de roffar åt sig och spänner ut sina fallskärmar så att den fattige svensken inte har en chans att få rätt lön för hårt arbete. Den sjuke personen som inte kan arbeta får mindre lön eller ingen alls.

Det är ett gott, kärleksfullt och produktivt samhälle?

Människor fortsätter att sova. Det finns de som liksom jag är förtvivlade över sakernas tillstånd och ropar på en förändring.

Och vi som gör det har ett vapen: Jesus Kristus, Frälsaren, Helaren, Mästaren. Frälsning. Gud som är i himmelen ser inte med blida ögon på det som människor ställer till idag. Det kommer en dag då människan får stå till svars för sina handlingar, och det blir ingen lätt dag. Vi som är bevandrade i tron och i Guds Ord, vi vet mycket väl vad vi står inför, och hur allt skulle kunna vara.

Men människor fortsätter att sova.

Uppenbarelseboken 14 :6-7

“Och jag såg en annan ängel, som flög mitt över himlen med de eviga goda nyheterna till dem som bor på jorden- till alla nationer och folk, till människor av alla språk och stammar.

“Frukta Gud!” ropade han, ” och ge honom äran, för tiden har kommit när han ska döma. Tillbe honom som skapade himlen och jorden och havet och alla dess källor.”

Det kommer en dag……Ingen skall kunna ursäkta sig med att säga att de inte vet sanningen. Världens folk och nationer har fått sin chans att bekänna sig till Gud………..

Den som vet att göra det goda men inte gör det, han syndar. Jak. 4:17

2 thoughts on “Den sovande människan/ Vår tid- nu

  1. Hej Linda! Tack så mycket för dina uppmuntrande o glädjande ord! Ja jag skall fortsätta att skriva om den jag älskar : Jesus.
    Kram fr Maria!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.