Den globala byn/EARTH DAY den 22/4 Miljöivrare

 

(Globala byn 3: Internationell miljörörelse)

Earth day

“Miljön är viktig för den globala byns överlevnad. Vi hjälps åt att skydda Moder jord genom miljöpolitik, miljömedveten kultur, miljöevenemang och hållbar konsumtions- och livsstil. Det sätt vi lever i den industrialiserade västvärlden är ohållbart. Än värre kommer det bli, om vi inte inser att vi lever tillsammans i den globala byn, och tar tag i vad vi kan göra för att skydda vår framtid på den gröna planeten! Se vidare från våra inskränkta religiösa och kulturella  historia! Allting hänger ihop. Alla människor, oberoende av kön, etnicitet, religion, samhällsklass, är beroende av Moder jords hälsa och välbefinnande. Kanske vi behöver införa koldioxidkort och ransonera olja? Vad tror du?
Vi har många av de globala lösningarna redan! Var med och skydda Moder jord! Fira Earth day!”

Så här formulerar sig de internationella byråkraterna som arbetar med global
miljöpolitik!Vad kan vi göra? Hur kan vi delta? Fråga Alfred Gore och FN. Fråga oljebolagens gröna policy och klimatforskaren James Lovelock!

Vill du vara med och fira Earth day? Det är på långfredagen i år!

Earth day är på långfredagen 22 april i år:
http://www.earthday.org/earth-day-2011

Earth hour var den 26 mars:
http://www.earthhour.org/Homepage.aspx

Al Gore and the UN-Gaia -environment cult:
http://www.usasurvival.org/cultofgaia.html

Lockelocks Gaia hypothesis:
http://en.wikipedia..org/wiki/Gaia_hypothesis

Gaia worship is paganism:
http://contenderministries.org/UN/gaia.php

/Janne O

***

Det finns människor som tror att vi kan fira Earth Hour och Earth day, och allt blir sååå bra! Säg gärna din mening. För min del så tror jag inte på det, det skulle man gjort för mååånga år sedan i så fall…. /Maria

6 thoughts on “Den globala byn/EARTH DAY den 22/4 Miljöivrare

 1. En gång trodde jag inte heller på Jesus, men jag tyckte inte det var trams, jag hade bara ingen kunskap o ingen som kunde berätta.
  Ja miljögudinnekärleken är stark, verkligen.

  Homosexualiteten flödar också, det blir fler o fler som är av samma kön som gifter sig. Läste i tidningen i morse om en kvinna som är präst, som är gift med en annan kvinna som är präst!!!!!!vad är det? Är det rimligt? Är det vettigt? Men Gud sade ju….

  Många tror att Jesus var/är en lärare/rabbi/ngt newageliknande som man kan driva med….. men de har fattat fel. JESUS är Gud! och han kommer aldrig att vara något mindre än vår HERRE. Jesus är min HERRE för alltid! Jag älskar Jesus. AMEN. /Maria

 2. Om New age (dvs “nyhedendomen”) är den snabbast växande religionen i västvärlden, kan det vara bra att känna till vad som sägs!
  Jesus och evangelium tycker många är trams, men holistiska terapier, spirituella guider, “miljögudinnekärleken” är stark.

  Hur ska man skydda sig mot religionens inverkan?
  Skulle tro att nyhedendomen blir svår att väcka någon från utan diskussion, för den kallas ju inte religion, utan “saker man tycker”, helt enkelt.

  Här har vi ju ett svar på varför det är så tyst och lojt. Vi har ju vårt på det torra och Jesus är en visdomsmästare! Så har man sagt. Haha! 🙂 Vad säger du?

 3. Om alla hade varit frälsta/kristna då hade det säkert fungerat att ta hand om jorden på rätt sätt, men vad hände?
  Det vet vi. New age är på stor framgång och det gillar jag inte.Vad har de att säga till om?
  Varför skulle vi fira Earth Day på “långfredagen”
  Måste titta på länkarna /Maria

 4. *(1 Tim. 6:10)”
  För kärleken till pengar är första steget till all slags synder. En del människor har till och med vänt sig bort från Gud pga av penningbegär…..*
  Kan man hitta en bok mer sann än bibeln som är Guds ord?
  Nej.
  /Maria

 5. Något jag ska fundera på:

  Synden (begäret/hungern efter pengar och ägodelar) är vad som leder oss till att förstöra naturen! Vi skulle kanske kunnat leva i harmoni med naturen. Efter syndafallet blev det för svårt. Kunskapens träd stod för nära…

  Sin is what motivates the destruction of the environment for financial gain (1 Tim. 6:10)”

 6. Det är många kristna amerikaner som sett att hedniska tankegångar och New Age andlighet går hand i hand med FN miljöprogrammen (De utgör aspekter av varandra).

  Enligt FN/New age har kristen tro har lett till miljöförstöring, eftersom Gud sätter oss människor över naturen…

  Bibeln säger att vi är skapelsens förvaltare. Ska vi då inte ta vara på skapelsen?

  (Fadern i Himlen och Moder jord)

  Som vanligt räcker det inte med att källsortera, tänka på vad man konsumerar och skippa slöseriet! Vi kan göra detta, utan att gå på Gaia-New Age-tåget! Är det inte fantastiskt att det är just New Age, som löser våra samhällsproblem?

  EPA (federal miljömyndighet) uppmanar oss att vara “goda förvaltare”, fira Earth day på Långfredagen och göra gröna teknikval:
  http://www.wyomingbusinessreport.com/article.asp?id=57238

  (Bra sagt om syndens påverkan på naturen)

  “Sin is the breaking of God’s commandment and it is sin that is the major environmental threat. Physical death and the ground being cursed are just two results of the fall (Gen. 3:17-19). By choosing to disobey our Creator and live in sin the Bible says that the land and animals mourn (Hos. 4:1-3). Sin has such a violent effect on the environment that the Bible says the land will vomit out the sinning inhabitants (Lev. 18:25). Sin is what motivates the destruction of the environment for financial gain (1 Tim. 6:10)”

  http://www.frontlinemin.org/environment.asp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.