Den globala byn / är världen. Bibelord. Länkar

 

Jag kan inte svara på vad som skett med världen och de värden man borde hålla högt. Allt är ju en enda röra. Gud skapade världen, och se! vad människor gjort med den…

Därför att det är en sådan röra, så är jag innerligt tacksam för att jag har en tro på Gud, att jag av nåd blev frälst. Jesus är den som gör att man står ut med alla fulheter som skymmer det man ville se.

Bara Jesus är den som är äkta och tron är en gåva!

Men många  människor ser inte det.
Ger dig här nedan några länkar att se och titta på,  där finns en del videos, bilder m m. Här finns mycket att läsa och ta del av och jag vet ju inte vad just du vill läsa….. Vår värld ser faktiskt inte trevlig ut och  mycket av det som sker på jorden är fruktansvärt….ser man vad som sker? Eller har man sina skygglappar på och tar emot ständig  felinformation? Väljer man det sättet att se på världen så blir det inte mycket gjort, och man lär inte förstå att Jesus finns redo att ta emot en.
http://missionxp.webblogg.se/    Dag Selander

http://jihadimalmo.blogspot.com/  Jihad i Malmö H C Pettersson

http://alertsweden.bloggo.nu/

http://www.algonet.se/~allan-sv/INDEX2.HTM#X

http://lindseywilliams101.blogspot.com/

__

Mat 13:38  Åkern är världen. Den goda säden, det är rikets barn, men ogräset är ondskans barn.

Mat 16:26  Och vad hjälper det en människa, om hon vinner hela världen, men förlorar sin själ? Eller vad kan en människa giva till lösen för sin själ?

Mat 18:7  Ve världen för förförelsers skull! Förförelser måste ju komma; men ve den människa genom vilken förförelsen kommer!

Mat 19:28  Jesus svarade dem: “Sannerligen säger jag eder: När världen födes på nytt, då när Människosonen sätter sig på sin härlighets tron, då skolen också I, som haven efterföljt mig, få sitta på tolv troner såsom domare över Israels tolv stammar.

Mat 24:14  Och detta evangelium om riket skall bliva predikat i hela världen, till ett vittnesbörd för alla folk. Och sedan skall änden komma.

__

/Maria  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.