De sista/KARINS NYHETSBREV! Kvinnor,Ekumenik mm

 

   Håll dig nära Gud i tro!

 

Kvinnokonferenser, Kvinnotidningar och en massa länkar …världskyrka och makt…och:

Ja det är innehållet på ett intressant nyhetsbrev från Karin, som finns här nedan, och brevet börjar såhär  (Se länk!) :

Guds Frid vänner i Herren Jesus Kristus,

Jag vill börja med att än en gång rekommendera Elvors sammanfattningar och kommentarer till ”Andrew Stroms Kundalinivarning – Håller orena andar på att invadera kyrkan?” >> det är många som fortfarande behöver läsa detta! Jag vill lyfta fram detta som finns att läsas där (gulmarkering gjorda av mig!):

Jag är medveten om att detta e-mail säkert kommer att ”trampa många på tårna”…många läser nog dessa tidningar och besöker dessa konferenser…många har säkert blivit välsignade… Men Guds Ord säger att vi ska vara på vår vakt och PRÖVA – och i dag är det oerhört viktigt eftersom falska profeter och lärare dyker upp på löpande band.

Ja, det står ju i Guds Ord; ”Ty jag vet att sedan jag har skilts från er, skall farliga vargar komma in bland er, och de skall inte skona hjorden. Bland er själva skall män uppstå som skall tala det som är orätt*, för att dra lärjungar till sig. *dvs. förvränga. Därför, vaka och tänk på att jag i tre år, natt och dag, inte har upphört att under tårar förmana var och en av er.” Apg. 20:29-31 Det som är av Gud, tål ljuset!

Obs!  Karins nyhetsbrev >>          

( fr www.elvorochjanne.se)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.