De sista..EU och de förfalskade nedskärningarna-kriser

 

Känner du till sanningen om EU?   


De förfalskade nedskärningarna!

Källa: http://eutruth.org.uk/

Översättning Gertie Dahlberg

167 miljarder pund per år gick till spillo på icke offentliga organ, enligt Regeringskansliet – det är nästan 200 miljarder pund per enhet! Dessa brittiska organ, de flesta kontrollerade av EUs Common Purpose organisation, är den största mutstrukturen i världen – det är 12,5 % av Englands ekonomi på 1.330 miljarder pund, för att betala upp till 300 000 pund per lön till 100 000 personer som regering och EU måste påverka eller bearbeta. 60 miljarder pund är bortslösade på 800 000 överbetalda byråkrater, installerade i NHS (National Health Service) genom EUs Common Purpose för att förstöra det.  Sjukhus och medicinsk personal är bara 400 000 och är avsiktligen avlönade med spottstyver och överarbetade för att underminera moralen då de ser byråkraterna som gör kontinuerliga förändringar, kalkylerade att sabotera NHS.
100 miljarder pund per år slösas bort på EU-bestämmelser enligt regeringens Better Regulation Task Force årliga rapport 2005, med förord av Tony Blair.

Sedan dess har slöseriet i dessa tre områden blivit mycket värre men regeringen vill inte publicera de fullständiga siffrorna.

Även om de bara kapade bort allt detta slöseri på 2007 års nivå så skulle regeringen spara 167 + 60 miljarder = 227 miljarder pund, och bespara industrin 100 miljarder pund i EU-kostnader – ett totalt sparande av 327 miljarder pund – mycket, mycket mer än de någonsin behöver spara: Budgetunderskottet är bara 155 miljarder pund och statens totala upplåning är 903 miljarder pund, 60 % av GDP.  De skulle kunna betala alltihop på bara fyra år!

En av de 200+-metoderna som EU använder för att förstöra Storbritannien, dess största fiende under två världskrig, är att dränka oss med regeringen, byråkrati och regelverk och taxera oss in till fattigdom.

Ja, regeringen borde reduceras med 75 %, inte 25 %. Men det kommer inte att hända. Om de verkligen avser att spara är ovanstående de nedskärningar de borde börja med, och det skulle vara lätt. Men de har ingen som helst intention att spara, deras intention är att fortsätta stjäla 70 % av ekonomin genom skatter för att få vår nation att kollapsa för att underhålla deras uppblåsta livsstilar och slöseri, och hålla så många britter som möjligt maktlösa och i fattigdom med 5 pund i timman. Vår regerings ministrar representerar inte oss utan är agenter för en främmande makt.

Om du röstar på de konservativa, labour, liberaldemokraterna, UKIP eller BNP så kommer du att rösta för EUs diktatur.  Alla fem partiernas ledare är kontrollerade av EU. Det är orsaken till att din röst inte gör någon skillnad – alla dessa fem partier har samma politik: EUs politik!

De 16 äldsta politikerna inom det konservativa och labourpartiet, inklusive Francis Maude, Ken Clarke, Cameron, Brown, David Miliband, Peter Mandleson är Bilderbergare, det 140 man starka bandet av ultraseniorer av frimurare vars jobb är att bygga EUs diktatur!

UKOP och BNP är ”honungsfällor” för att neutralisera aktivister: UKIP är översållat med frimurare och Common Purpose som en cancer, och BNP är kontrollerat av far och son Edgar och Nick Griffin, en frimurarfamilj.  De 350 000 frimurarna och den 40 000 starka Common Purpose-organisationen är (de flesta ovetande) de brittiska fotsoldaterna i EU. (Vilket gör BNP till det parti som är lättast att rensa ut – bli av med Griffins och sätt in verkligt anti-EU ledarskap).

Den nye presidenten för EU: Herman Van Rompuy (f d premiärminister i Belgien) är en federalist, mycket för EU-diktaturen, till synes bedrägligt oskyldig medan EU konsoliderar sin makt. EUs utrikesminister Lady Catherine Ashton, vars karriär följde efter många kommunister med feta löner från statliga organisationer, var EUs handelssekreterare och är förrädaren som tvingade igenom Lissabonfördraget genom House of Lords.  Ett ondskefullt par!

Hur mycket riggade de den andra Irländska folkomröstningen med?  40 %?
Lissabonfördraget avskaffade Storbritannien den 1 januari 2009!

Det sjätte och slutliga EU-fördraget återinsatte formellt Storbritannien i EU den 1 januari 2009.  Detta är ett år innan deadline som sattes av Tysklands kansler Angela Merkel.
 Fördraget ”ger företräde” framför den brittiska konstitutionen, vilken genom detta upphävdes. Och med det nationerna inom Storbritannien och England. Detta ger EU makten att stänga vårt Westminster Parliament. Lissabonfördraget var vårt Anschluss – det tog 4 år för grundaren av EEC, Adolf Hitler, att göra Österrike till en polisstat efter han annekterat det. På samma sätt kommer det att ta EU 3-4 år att konsolidera sin makt, och det kommer därefter att vara omöjligt att går ur det./Slut Artikel./

/Jaha. Suck. Vi som tror vet vad bibeln berättar. Läs Profetböckerna, läs Daniels bok…..Bed för nationerna, bed för Israel. Artikeln är från www.nyapolitiken.se och jag står inte upp för allt som står på den sidan men det finns en hel del intressanta saker att läsa.

/Maria/  Ordspr 3:3-7;  3:35;  4:27;  5:6;  8:5;  ..ja läs din bibel….

 

2 thoughts on “De sista..EU och de förfalskade nedskärningarna-kriser

 1. Ekonomisk katastrof! Vidrigt äckligt och totalt vansinnigt.
  Jag har faktiskt inga ord. ABB fick en stororder för någon dag sedan..miljarder.
  Vi vet hur allt kommer att sluta, och stackars de sjuka och fattiga. Men för den som tror- där hjälper HERREN.
  Vi får lita på honom och be och prisa och tacka. Han är den ende man kan lita på- i evig tid.
  /Maria

 2. (Budgetsanering eller REA?)

  Vad jag förstår säljer GB mfl länder offentliga system/myndigheter/infrastruktur osv till investerare och utländska företag/banker (som håller i statsskulderna).
  Det är ett sätt att att betala tillbaka – att öppna statens plånbok och bjuda till “lägstbjudande” intresserade.
  “Selling off assets for pennies on the dollar”. Snart börjar samma REA i USA. Ordföranden för kommissionen för skuldsanering (debt reduction commission) ex Rep sen. Alan Simpson kallar Social security (socialförsäkringssystemet) “för en kossa med 310 miljoner spenar”.

  Undra hur vi kommer att ha det ekonomiskt när ångvälten har trampat klart över välfärdsamhällena i västvärlden?

  Människor som är knutna till IKEA, Ericson, ABB och resten kommer säkert att klara sina hus och bilar. Hur ska det gå för resten? För de arbetslösa och fattiga?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.