De sista tiderna/Påven vill ha världsstyre

Påven vill ha världsstyreBibelns profetiska ord talar om att världen kommer att inordnas i ett centralt styre som blir förödande för människor. Nu höjer även påven sin röst för ett sådant.Rösterna för ett globalt styre blir allt fler. Nu har påven uttalat sig positivt om detta.

Denna nyhet kablades ut till pressen strax innan G8-länderna skulle ha sitt stora möte i juli. Nyheten speglades bl a i Aftonbladet.

Många av alla dem som känner till de profetiska förutsägelserna om den yttersta tiden, la märke till den profetiska dimensionen av denna nyhet. Även utanför de kristna leden finns det en medvetenhet om förutsägelserna att ett omfattande ont styre skall upprättas under Antikrist vid tidens slut. Vi kunde notera att även den profana nyhetssajten Accuray in Media hade kännedom om detta när den belyste nyheten på följande sätt den 7 juli:

“Påvens chockerande skrivelse om en `Världspolitisk myndighet` har profetiska implikationer för en del kristna som fruktar att en global diktatur kommer att gripa makten i de sista dagarna av människans regering på jorden.”

Det är ett viktigt konstaterande man gör här. Vi vet ju att Uppenbarelseboken beskriver den kommande antikristliga regimen som en förening mellan ett religiöst förvärldsligat system och vilddjuret, Antikrist. Denna allians beskrivs som “skökan och vilddjuret” i Upp. 17.

Den profetiska bilden blir allt tydligare, t o m profan media kan se delar av den Hur mycket mer borde inte vi kristna få upp ögonen för vad som är på gång. 

 www.flammor.com/

Det är mycket märkligt vad som händer,  nej egentligen inte.., men att det går så fort nu mot vad bibeln förutsäger, det går med skrämmande hastighet. Guds ord är sant och i bibeln läser vi om dessa saker som händer nu i politiken och i världen… Men Gud har kontrollen, vad som än sker, det får vi inte glömma.

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “De sista tiderna/Påven vill ha världsstyre

  1. Tack för att du ber för mig/oss. Det är mycket som händer samtidigt som Jesus håller mig i sin hand. Guds välsignelse

    kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.