De sista tiderna/Jämmer och klagorop /Matt 24

 

De flesta tycker väl att det händer många otäcka saker i världen. Det är mord på mord, och tragiska olyckor hör man om varje dag. I min stad skedde knivmordet på kvinnan som sprang blödande in på “Myrorna” och ropade på hjälp. Kvinnan dog och det är mycket tragiskt.

Överallt sker det verkligt hemska saker, och du ser ju precis som jag, i tidningar och på tv m m, vad som sker. Jag tycker att världen ser ut som en kokande häxkittel av ondska. det minskar inte, nej tvärtom så eskalerar det hela.

Det är skönt att veta att man har sin tro i allt detta. Jag tror att många människor anklagar den Gud de inte känner för allt hemskt som händer, och de inser inte att det är människor som gör detta, med djävulen inblandad, naturligtvis.

Allt det hemska som sker är brist på sann kärlek till Gud och till sina medmänniskor.
Synden får kärleken att kallna: SYND? JA det är SYND det som sker utanför våra husdörrar. Människor är snart inte trygga någonstans. Överallt kan det ske vad-som-helst! Den troende ber och tackar Gud för frälsningen och ber för de otroende.

Naturligtvis måste evangelium presenteras för människor, och jag tror två olika saker: Människor vill inte höra om Gud och bibeln och Jesus….men det kommer att bli allt värre i världen och i vårt samhälle, så hemskt kommer det att bli att människor kommer att vända sig i panik till den troende och be om hjälp! Också om att BE att få höra om räddande Evangelium och JESUS. Vi är snart där då det kommer mååånga som vill höra om Jesus.

Jag vill precis som många andra hänvisa till Matteus evangelium. Där berättar Jesus om framtiden och sin återkomst. Jämmer och klagorop hörs redan men det kommer mer av den sortens händelser. Jesus undervisar den som vill veta, och Jesus kommer att komma tillbaka! Det är MYCKET viktigt att veta det!

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.