De sista tiderna/Bill Stenberg

 

Vad händer i de sista tiderna med kyrkan/församlingen? Det vet den som är Vaken. Se Bill Stenbergs Vision nedan:

Vision om Sverige – Bill Stenberg
2003-08-05

Bill Stenberg berättar i Skylight Missions nyhetsbrev för april 1999 hur han i en vision fick se hur avfallet i Sverige ökar genom att Guds Ord urholkas, misskrediteras och stympas. Det ger fritt spelrum för andra krafter att verka i Församlingen.

Jag fördes ut i anden för att se det stora avfall som kyrkan genomgått. Ett urholkande av det av Gud givna Ordet, samt en öppning för nyandliga krafter hade lett till att somliga före detta frikyrkor nu leddes av Newage-grupper. Gudstjänsten blev alltmer främmande och orenad, främst genom de kloakliknade villoandar man beblandat sig med ända upp till riksdagshuset.

Många förundrades över att namnen på de gamla väckelsekyrkorna byttes ut. På väggen där det t.ex. förut stod Baptistkyrkan, stod nu en främmande inskription.

Vårt land var fyllt av ännu mer våld, som på något sätt var religiöst i stämningen (ordet förföljelse kommer vi att lära oss mer om). Troligen såg jag bara en glimt av vad som kommer över landet, men sedan fick jag följande budskap:

– Vid denna tid skall Jag ha kallat ut alla dem som inte förtröstat på människobyggda verk, dessa som vill följa Lammet varhelst det går.
Här fick jag se att det hade blivit allt svårare att anordna vanliga möten. Det blir så att du inte kan lita på att kyrkomedlemmarna du känt tillhör Jesus längre, för villfarelsens makt skall bli så stark att jämväl de utvalda skall bli svårt testade. Den sanna församlingen kommer att ledas direkt genom Den Helige Ande.

Jag såg ett enormt cellgruppsnätverk där den kristna gemenskapen leddes utifrån hemmen i Sverige. Kyrkans roll kommer att avtaga, det blir bara skalet kvar.

En man (i visionen) visade mig ett kassettband som han ville spela upp för mig. På bandet hördes inga vanliga ord, bara ett otroligt tungomålstalande. Då jag hörde detta hände samtidigt något märkligt inuti mig. Jag förstod alltihopa genom Andens uttydning!

“Kom till slottsparken söndag kväll, då blir det stormöte och förbön.”

Jag häpnade storligen och mannen sade mig att om sådan information når motståndarna begriper de ingenting. Gud skall leda sitt folk som i fordom tid, det är och förblir endast Jesu friköpta brud som bryter med systemen i den yttersta tiden.

http://www.vilbergskyrkan.se/predikan.htm HÄR LYSSNAR DU PÅ PREDIKAN med Bill S.

Härliga ord fick du läsa här i ovanstående inlägg idag.. Och jag tror att det är mycket sanning i detta, beroende på att så många blir vilseförda redan nu. Det finns de som inbjuder “häxor” i svenska kyrkan och annat vansinnigt. Så därför: Håll dig vaken du som är troende! /Maria

3 thoughts on “De sista tiderna/Bill Stenberg

  1. Pingback: Levande Tro - By the Spirit

  2. Ja det måste vi göra, hålla fast i tron, invänta Jesus, be att få göra vad vi kan för honom så länge vi kan.
    Det är tider då många går fel väg. Den smala är bäst.
    Hälsn Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.