De sista tiderna/Bilderbergare är hotet../politik

 

 

Jesus kommer snart!

Bilderbergare och kriser….konspirationsteorier? Nej jag anser inte att det inte är sant. Detta ser vi i världspolitiken och du som följt med på denna sida har läst flera artiklar om just Bilderbergare och Illuminati. Nu får du en artikel till att ta del av-  om vad som verkligen sker:

Tankesmedjan Mänsklighet bedömer att Bilderbergruppen är det största hotet mot det civiliserade demokratiska samhället idag. Bilderberggruppen har utvecklats till en hemlig världsregering, som i stort sett kontrollerar all politik i väst.

Bilderberggruppens mål: – Ingen demokrati, skapade kriser och krig, att göra Nato till världsarmé, ett samhälle av ägare och slavar.

Gruppens beslut vid dess årliga möten påverkar alla människor i världen, men, trots detta, så är Bilderberggruppen i stort sett okänd. Internationell media tiger om Bilderberggruppen, eftersom Bilderberggruppen äger media.

Redan 1954 började Bilderberggruppen att planera för EU-projektet, vilket syftar till att slå sönder de europeiska ländernas självständighet och flytta makten bort från medborgarna. Detta är planerat i gradvisa steg och fördrag, så att människor inte ska förstå det egentliga syftet med EU förrän det är för sent. Nästa övergripande steg är att slå sönder USA:s självständighet och att göra EU och USA till en gemensam arbetsmarknad.

Det är också anmärkningsvärt att deltagarna på Bilderberggruppens årliga möten är demokratiskt valda statsledare, som missbrukar den tillit som de har fått från sina väljare, utan att upplysa om deras dubbla lojaliteter och att de har en hemligt agenda i att föra fram Bilderberggruppens mål. Vid Bilderberggruppens senaste möte i juni 2010 deltog Sveriges utrikesminister Carl Bildt och Wallenberg. Vid mötet 2006 deltog Carl Bildt och Fredrik Reinfeldt, där Bilderberggruppen utsåg Carl Bildt till utrikesminister. När Socialdemokraterna hade regeringsmakten, så deltog Olof Palme, Mona Sahlin, Göran Persson och Leif Pagrotsky i gruppens möten.

Bilderberggruppens mål nedan hämtade ur en recension på engelska av Daniel Estlins bästsäljande bok “True Story of The Bilderberg Group” (boken kan köpas på Bokia eller på svenska på Anarchos). Daniel Estlin är en granskande journalist, som har granskat Bilderbergruppen i närmare 20 år:

The Bilderberg Group’s grand design is for “a One World Government (World Company) with a single, global marketplace, policed by one world army, and financially regulated by one ‘World (Central) Bank’ using one global currency.” Their “wish list” includes:

– one international identify (observing) one set of universal values;”
– centralized control of world populations by “mind control;” in other words, controlling world public opinion;
– a New World Order with no middle class, only “rulers and servants (serfs),” and, of course, no democracy;
– a zero-growth society” without prosperity or progress, only greater wealth and power for the rulers;
– manufactured crises and perpetual wars;
– absolute control of education to program the public mind and train those chosen for various roles;
– centralized control of all foreign and domestic policies;” one size fits all globally;
using the UN as a de facto world government imposing a UN tax on “world citizens;”
– expanding NAFTA and WTO globally;
– making NATO a world military;
– imposing a universal legal system; and
– a global “welfare state where obedient slaves will be rewarded and non-conformists targeted for extermination.”

Källa:

Ur en recension av Daniel Estulins bok ”True Story of The Bilderberg Group”

Läs mer om Bilderberggruppen och om årets möte 2010 i den utmärkta artikeln i den norska tidningen Nyhetsspeilet: Alt om årets Bilderbergmøte

Vill vi ha det här? Vart är världen på väg? Mot slutet, anser jag o många med mig! Men protesterar någon?  Nej, man soover. /Maria


  Alla behöver Gud! Särskilt i dessa tider av oro. Vänd om! Kom till Jesus, som står över all ondska och som skall regera i evighet, och ger dig evigt liv.!. /M

2 thoughts on “De sista tiderna/Bilderbergare är hotet../politik

 1. Hej För många människor betyder andras framtid och liv inte mycket, och det är så sorgligt. Det pågår valdebatt nu och Sverker Olofsson pratar om girighet! i TV nu.
  GIRIGA människor som tar ifrån andra.-

  Vi anses har förvirrade hjärnor och tomtar på loftet, men se, vi har fattat vad det rör sig om i politiken. Det är jag glad för. För jag slipper gå på lögnerna och jag kan luta mig emot Jesus då livet emellanåt är tungt. KLIPPAN Jesus står kvar! även om allt annat skulle rämna.

  Ja de etablerade företagen och det nya globala samhället gräver sig fram överallt och tar över människors redan små villkor. Äckligt, eller hur?

  KLIPPAN JESUS är mitt svar på globala världen, det finns andra värden.

  /Maria

 2. I min egen vokabulär är de personer som går på dessa hemliga konferenser (det här är bara en av flera årliga möten) helt enkelt “Gubbarna”; “Programmerarna”, “Planerarna” osv.

  När du har kommit igenom en lista på årets deltagare, och ser antalet organ som dessa ledare är chefer för, så kanske man inser att den sk. “konspirationen” är verklig.

  Vad skulle man kalla ett fotbollslag som i sig har alla stjärnspelare? Årets “elva” i OS eller VM eller toppelvan i Champion´s League.

  Vad kallar man konferenser där världens topp-politiker och företagschefer träffas i hemlighet och reder ut sina/länders affärer?
  Bilderberggruppen.

  Men den är ansedd vara en produkt av “förvirrade hjärnor”. Precis som dissidenter i fd USSR “var förvirrade hjärnor” (som passade bäst på sjukhus) är de intellektuella och andra som ifrågasätter världens “startelva” =”fantasimänniskor”.

  “Gubbarna” fortsätter i alla fall att planera deras (=vår) framtid…var sig vi tycker om den eller inte.

  Vad ska man säga om personer som tar sig rätten att planera andras framtid och tycker det är OK att göra det bakom ryggen?

  De är ledarna, de är demokrater och för fri företagsamhet allihop!
  De vill att det globala samhället styrt av företag ska få en chans att etablera sig ÖVERALLT. Ge dem den chansen!

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.