Att se på Jesus /Välj Livet / Tack Jesus

 

-Hur kan jag tacka för allt som Du gjort för mig? Varje liten sak är bevis på Din kärlek till mig. En lovsång för miljoner änglar kan inte uttrycka min tacksamhet,
Vad jag nu är, och någonsin kommer att bli,  Lämnar jag helt åt Dig.

Min Gud tillhör Äran,  Min Gud tillhör äran, Min Gud tillhör äran, För allt som Han  gjort!   Med sitt blod har han frälst mig! Med sin kraft har Han lyft mig!  Min Gud tillhör Äran, För allt som Han gjort.

Nu vill jag leva mitt liv, så att det ärar Dig, min Gud, Och blir jag upphöjd i mig själv: Låt mig blicka upp mot Golgata.  Med sitt blod har han frälst mig!  Med sin kraft har Han lyft mig!  Min Gud tillhör äran, För allt som Han gjort!

Svensk text Göran Thörn
Detta är en sång som jag hört många gånger under åren, och texten är fantastiskt fin. Jag har erfarenhet av hur Gud frälste mig, han lyfte mig och lyfter mig, HAN skall ha all ära för vad han har gjort för mig., det är nämligen inte lite.
Jag kan ALDRIG TACKA NOG, för den nåd han visat emot mig, därför finns denna sidan du läser på nu. Jag kan aldrig tacka nog för att han tog hand om mig och bestämde att jag skulle bli frälst- jag ville ju inte ens det! MEN- HANS VILJA skedde, och nu väntar jag enträget på de andra sakerna han skall göra i mitt liv. Jag fick ju KAPITULERA inför hans Nåd, Godhet och Kärlek. Det kan Du också göra, och vilja få kraft och möjlighet att förstå att Gud är evig Fader. Jag tackar och prisar Honom för mitt liv.

Vad kan vara viktigare i livet än att lära känna Gud och gå med honom ? jag vet inget som är viktigare! /Maria

*Jag vill lova Herren, vad som än händer. Jag skall alltid tala om hans härlighet och nåd.*  /Ps 34:1-2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.