De sista tiderna /Valuta och kriser m m

  Jesus lever, prisa hans namn

När det gäller Greklands ekonomi och andra länders ekonomi kan man bara säga att det seglar upp en värre kris nu, för den krisen kommer att sprida sig som en löpeld över Europa, och det är ju meningen..hur skall man annars få till ett nytt ekonomiskt system? Jag har här tagit med en artikel som du borde läsa…..  Och efter den kommer en länk till något som kallas för Chemtrail, manipulering av vädret.

*Massmedias smutskastningskampanj med att misskreditera det grekiska folket och inte krafterna bakom den ekonomiska krisen
Published by Jin83 on 2010-05-05 (556 reads)
 
Expressen och Aftonbladet med flera kör vidare med sin smutskastningskampanj av Grekland och det grekiska folket. Samtidigt kan jag bara konstatera att jag stöttar det grekiska folket oerhört i och med att dom älskar sitt land och visar sitt missnöje ute på gator och torg. Sedan Bilderberg 2009 har samhället mer och mer försämrats och gemene man är dom som lider.

Klicka på läs mer för att läsa hela artikeln

Vid Bilderbergkonferensen hade Grekland som “värdland” inte mindre än 11 deltagare (en ovanligt stor siffra i Bilderbergmått)!

1. George Algoskoufis (Parlamentariker),
2. Takis Arapoglou (Chairman & CEO of Greece National Bank), 3. Dora Bakoyannis (FD. Utrikesministern/Nea Demokratia),
4. George A. David (Chairman Coca Cola Greece),
5. Anna Diamantopoulou (Parlamentariker),
6. Ulysses Kyriacopoulos (Chairman & Boardmember of S&B Group),
7. Alexis Papahelas (Journalist Kathimerini),
8. Dimitris Papalexopoulos (Managing Director Titan Cement Co S.A),
9. Yannis Papathanasiou (Fd. Finansminister),
10. Yannis Stournaras (Research Director, Foundation of Economical and Industrial Research IOBE),
11. Loukas Tsoukalis (President of the Hellenic Foundation for European and Foreign Policy ELIAMEP).

OBS: Notera också att den tidigare Premiärministern Costas Karamanlis och den nuvarande Georgios Papandreau bägge två sedan tidigare inskolats vid flera tidigare Bilderbergkonferenser och dessa två herrar motsvarar Greklands svar på Höger/Vänsterblocken vi har i SVERIGE, (att tänka på innan riskdagsvalet).

Slutsats: Mycket av den rådande krisen i Grekland beslutades/planerades vid denna Bilderbergkonferens 2009 i Maj. Var ska nästa Bilderberg hållas? Jo, i Spanien. Vilket land har man redan i massmedia varnat om att bli nästa land i en liknande kris? Jo, bl.a Spanien.

Kom ihåg den Grek/Turkiska olje- och gasaffären som snart kommer med samarbetsmöte mellan Grekland och Turkiet den 14-15 maj i Aten.

En sak till kring detta att ha i åtanke…
Det Grekiska folket har i stor utsträckning insett vad t.ex Bilderberggruppen är för nåt och deras agenda. Jag har personligen sett banderoller med texten “ANTI Bilderberg” bland folkmassorna.*

Text av: http://byfanenfrandalarna.wordpress.com

http://dicksson.blogg.se/index.html Här kan du se video om Chemtrail under mars månads innehåll.

Själv är jag hemma från koll på sjukhuset av mina ögon, de värker och bränner för de är för torra, jag får ständigt spruta in tårersättningsmedel. Och glaskroppsavlossningen är som vanligt på gång. Det är inget vidare..tröttheten är enorm på grund av flera sjukdomar, och jag tänker ta bladet från munnen och lägga till en kategori som kommer att handla om maktmissbruk när det gäller mina egna sjukdomar och hur man blir nekad hjälp som man har rätt till…jag skall be över saken och sedan kommer jag nog att berätta ett och annat. Hade jag inte haft min tro hade jag  inte orkat igenom detta som händer nu/Kram Maria

6 thoughts on “De sista tiderna /Valuta och kriser m m

 1. Hej och välkommen hit.
  Ja jag tror att de artiklarna stämmer, ja jag vet att vi är på väg in i en tid om blir hårresande. Vad gör journalisterna? De lyder media! Det finns inte en journalist som vill berättas sanningen, för då blir de av med jobbet o alla förmåner. Janne Josefsson m fl har ju försökt gräva i olika saker….
  jag läser min bibel och i den står det om EN VÄRLDSHÄRSKARE, EN VALUTA; EN VÄRLDSREGERING, MAKT m mycket mera. Vi är där nu.
  Denna sida vill upplysa om olika hemska saker som sker och kommer att ske. Vi är på väg in i diktatur m m.Läs gärna mer här i kategorierna, välkommen tillbaka. Hälsn Maria

 2. Om detta stämmer är det hårresande, vi måste bearbeta tidningar och undersökande journalister så att fler kan upplysas!

 3. Hej Janne och Andreas. Jag är utsatt för maktmissbruk och tjänstefel i många punkter från Försäkringskasan och jag tänker inte finna mig i detta. Vi lever i en diktatusr, inte i en demokrati.
  Jag kommer att slå upp detta i media och aldrig någonsin ge mig.
  Det kommer att komma en redogörelse här på sidan och den kan nog hjälpa fler som är utsatta för maktmissbruk och översitteri.
  Kram till er från en trött kvinna.
  /Maria

 4. I svensk media har grekiska regeringen och dess fiffel med Wall street megabankerna rätt, och det grekiska folkets proteser ses som farliga. Det är farligt för samhället att folk ifrågasätter det finansiella spelet med folkets pengar.

  Bilderberg är ett maffia stormöte (110 magnater i 2-4 dagar!) som skyddas med skattepengar, trots att det enligt deltagarna själva är ett privat möte, som inte har någon politisk betydelse.

  Nu när EU är i hamn kan man i ordning punktera några däck på vägen. Utan mycket lockbeten skulle inget europeiskt folk röstat på EU. Och det gick knappt, ändå!!

  Vi lever i en skev värld. När du begriper det blir du i samhällets ögon en “farlig människa”.

  Att protestera mot korruption är farligt.
  Ha vi hört det förut någonstans? (I USSR, kanske?)

  “Är det något fel på ditt huvud, du ifrågasätter hemliga möten och planerade finanskriser!”

  Tror någon på allvar att finanslirarna inte vet vad de gör?
  De har hela skyskrapor fulla av datorer.
  Om de inte vet vad de gör och inte ser kriserna komma, (fast vi ser dem som inte är ekonomer!) Då ska de inte få ta fingrarna på pensionssystemet, mm, mm!

 5. Men Maria då, Försäkringskassa älskar ju dig, de går efter Bibeln, för “den man älskar agar man”.

 6. Har du problem med ögonen också, Maria?
  Jag tänker på dig och ber för dig. Du måste få upprättelse!

  Kram!
  Janne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.