De sista tiderna / Psalm 15 Rättfärdig/Valuta /Kriser/

Guds helige Ande tillåter inte människor att utnyttja varandra som man gör i vårt nuvarande ekonomiska system (som bygger på konstruerade skulder skapade av en printpress och förtroende för folk som äger den (ofta mer eller mindre privata centralbanker).

Psalm 15: En rätt medlem av HERRENS menighet: Ett rättfärdigt liv:

*1. HERRE, vem får bo i din hydda? Vem får dväljas på ditt heliga berg? 2.Den som vandrar ostraffligt och gör vad rätt är och talar sanning av hjärtat; 3.den som icke bär förtal på sin tunga, den som icke gör sin broder något ont ock icke drager smälek över sin nästa;  4. den som aktar den förkastlige för intet, men ärar dem som fruktar HERREN; den som svär sig till skada, men ej bryter sin ed;  5. den som icke driver ocker med sina penningar och icke tager mutor för att fälla den oskyldige. Den som så handlar, han skall icke vackla till evig tid.*

Denna psalmen finns med i mitt inlägg för att visa på vad ett rättfärdigt liv är. Gud kallar sitt folk till ett heligt liv. Därför att vi ser så mycket ocker, korruption och pengatvätt ooch bankernas drömtillvaro där bankmän/kvinnor lever livets glada dyrkande av mammon, därför finns psalmen med som en påminnelse på vilken värld vi lever i.

Men allt kommer att förgås, det kommer Gud att se till, men innan dess kommer det sorgliga, hemska dagar, därför min kommentar här nedan om mammon, från ett tidigare inlägg. Varsågoda:

Det ekonomiska systemet är en sådan stor fallgrop, ett rovdjur som slukar människor.
Pengar är bra att ha till en hel del saker, som att kunna hjälpa andra m m
Men det är fel när det gäller ekonomierna, ända från början  i denna smutsiga värld.
Dollarn kommer att kollapsa och  den nya världsvalutan kommer, och människor blir ännu mer som fångade boskap i en orättfärdig värld.
Smutsen ökar på gator och torg över hela världen och de giriga blir fler och de fattiga dör…koncentrationsläger finns redan som är redo att svälja medborgarna som ser och protesterar.
Kistor står redan på rad och där lägger man människor som inte stått upp för de rikes idéer. Det finns något som heter FEMA och de har kistor klara för rebellerna och patrioterna…. VA? ja det är sanning. Orättfärdighet./M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.