Avfallet i../Trött församling. / Kundalini/USA i konkurs?

Idag den 30/10 2010 från Elvor och Janne;     

Om detta är en pastors svar för trötta församlingsmedlemmar är man nära katastrofens rand. Man skulle kunna säga att här beskrivs hur man formar en död församling och glömmer Gud. >> Så länge det beskrivna företagstänket huserar i församlingen kommer kraften fortsätta att sina och kärleken (agape) att kallna. Men tack och lov kan vi vända oss bort från alla mänskliga idéer och hämta ny kraft, inspiration och ledning i den friska källan – den helige Ande – hos Jesus Kristus, Guds son och Messias: “Vet du inte, har du inte hört att HERREN är en evig Gud, som har skapat jordens ändar? Han blir inte trött och utmattas inte, hans förstånd kan inte utforskas. Han ger den trötte kraft och ökar den maktlöses styrka”. (Jes 40:28-29)

Artikeln i inlägget kommer från tidn Dagen. Ja miraklet har redan inträffat: JESUS LEVER, men varför förstår man inte det då?Varför är man så trött?Trötthetens ande….

OCH:

Kundalinivarning  1  2  3  4  5  

Prof Kotlikoff: Låt oss vara uppriktiga – USA är i konkurs >>

4 thoughts on “Avfallet i../Trött församling. / Kundalini/USA i konkurs?

 1. Det är klart att de hållit på länge och både finslipat sitt lir och att förneka vad som pågått/pågår. Vi ska ju inte veta något. Kalla oss då för konspiratörer, gärna för mig, jag vet ju ändå sanningen.
  Halleluja! JESUS LEVER. Vi håller oss till honom. /Maria

 2. Jag säger såhär: “Kyrkan” är helt fel ute idag, se alla artiklar om Avfallet inom kristenheten.
  OCH:
  Jag har mött en hel del pastorer som benämner sig själva för: VD för detta företag!/alltså deras församling. Är det rätt? Nej!
  Vad behövs, ja det kan man bl a läsa i bibelfokus, och på Allan Svenssons hemsida:
  http://www.algonet.se/~allan-sv/INDEX2.HTM
  Det är såå många som är helt fel ute idag, och iden framväxande/felspirande kyrkan idag ska vi veta att de som inte står bakom ledaren/chefen, de åker ut.
  Så lyder min kommentar, jag har sett detta länge nu, och jag är tacksam att Gud tog mig ut från sådana sammanhang!
  /Maria och f ö så är jag ju inte religiös, som tur är….och inte du heller vad jag kan förstå.

 3. I dagenartikeln beskriver pastor Ahlenius kyrkan som ett företag, som måste arbeta på tillväxten. “Låt ledaren styra och backa upp honom. Varje sten måste vändas på om något nytt ska komma fram. Halva församlingens arbete är att backa upp ledaren. Ledaren har spenderat halva sitt liv på att bygga församlingen, ge honom lite credit och sluta käbbla”.

  Tycker du att det stämmer, Maria?
  Vi sluter inte upp inför den religiösa ledaren/ledarna på rätt sätt?

 4. (“Låt oss vara uppriktiga – USA är i konkurs”)

  Det är många erkända amerikanska ekonomer som är överens om vad som händer med USA/världen ekonomiskt.

  Jag har fått mycket info om bankerna från boken 13 Bankers, av Simon Johnson (prof. på MIT och ex chefsekonom på IMF. Ex world Bank chefen och Nobelpristagaren Joseph Stiglitz nya bok om krisen, Freefall, är också inne på samma linjer. Dessa ekonomer arbetar med/rådgiver USA:s politiker i den ekonomiska krisen.

  Intressant att det som händer idag (att ett internationellt politiskt/ekonomiskt system finslipas) alltid har rubricerats som “konspirationsteorier” och förnekats i media i 30-40 år redan! När Nobelpristagare och chefer på internationella ekonomiska institutioner säger samma sak om läget i världen som många kristna amerikanska journalister sagt i 30 år, går det plötsligt bra att ta på allvar…

  Vi får hålla ut och glädja oss i Gud.
  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.