De sista tiderna /Påven och världsstyre

irchgr22.gif    

Förlita dig på Herren, din räddare

Bibelns profetiska ord talar om att världen kommer att inordnas i ett centralt styre som blir förödande för människor. Nu höjer även påven sin röst för ett sådant.

Rösterna för ett globalt styre blir allt fler. Nu har påven uttalat sig positivt om detta. Denna nyhet kablades ut till pressen innan G8-länderna skulle ha sitt stora möte i juli.

Nyheten speglades bland annat i Aftonbladet. Många av dem som känner till de profetiska förutsägelserna om den yttersta tiden, lade märke till den profetiska dimensionen av denna nyhet. Även utanför de kristna leden finns det en medvetenhet om förutsägelserna att ett omfattande ont styre skall upprättas under Antikrist vid tidens slut.

Vi kunde notera att även den profana nyhetssajten Accuray in Media hade kännedom om detta när den belyste nyheten på följande sätt den 7 juli: “Påvens chockerande skrivelse om en “Världspolitisk myndighet” har profetiska implikationer för en del kristna som fruktar att en global diktatur kommer att gripa makten i de sista dagarna av människans regering på jorden.”

Det är ett viktigt konstaterande man gör här. Vi vet ju att Uppenbarelseboken beskriver den kommande antikristliga regimen som en förening mellan ett religiöst förvärdsligat system och vilddjuret, Antikrist. Denna allians beskrivs som “skökan och vilddjuret” i Upp.17

Den profetiska bilden blir allt tydligare, till och med profan media kan se delar av den. Hur mycket mer borde inte vi kristna få upp ögonen för vad som är på gång. * Artikeln ur nyhetsbrev från www.flammor.com/

Då undrar jag personligen OM det verkligen finns kristna som inte fattar vad som är på gång. OM man säger att man är en kristen borde man väl veta detta och se vilka tider vi lever i nu? Om inte människor förstår detta då är det verkligen hög tid att de vaknar nu!

 

4 thoughts on “De sista tiderna /Påven och världsstyre

 1. De vännerna är inte kristna då. De bara tror det. Eftersom de inte fattar tidsandan. Då har de fastnat ordentligt och behöver väckas…en enkel tro: FINNS INTE. Antingen ger järnet för Jesus eller också står man still och får skörda fel saker.
  Du har troligtvis gjort vad du kunnat och kan alltså gå vidare i arbet för dem/och till dem som är villiga att LYSSNA och TA TILL SIG ALLVARET som är nu.
  Som sagt: Det finns ingen ENKEL tro. Hade Jesus det enkelt? no no, Han dog och uppstod för oss, det var inte särskilt enkelt i hans liv, och vi ska följa honom, då kan man räkna med bråk.
  Kram till dig. Vi kör på med sanningen. /Maria   Ära vare Gud i höjden, Prisa Herren

 2. Mina kristna vänner förstår ingenting. De tror att vi är i en lågkonjunktur orsakad av bostadslån.

  oCh att människor som jobbar inte har tid att uppdatera sig och att Obama verkar vara en lovande ledare.

  “Jag vill ha det enkelt, min tro ska vara enkel” som en av dem sa.

  Mina funderingar är inte välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.