De sista tiderna / EU och bibelns Uppenbarelsebok

Publicerad april 2006

Vi har i åratal varnat för att utvecklingen inom EU kommer att leda fram till ett kontrollsamhälle av stora mått. Nu kommer den ena bekräftelsen på den andra, att det vi varnat för var rätt.

Flammors framsida Nr 4, 1998.

Det nya Europa – ett framväxande kontrollsamhälle, så löd rubriken på denna framsida. I detta nr skrev vi bl a så här:
”Steg för steg har tagits och vi går nu mot en kontrollstat som mer och mer påminner om den bild som Bibeln ger oss och som skall uppstå i den sista tiden. Därför att det sker stegvis, så blir människor inte överrumplade, utan märker knappast vad som håller på att hända.”
Vidare skrev vi i detta nr: ”När nu kontrollen ökar så kommer det att motiveras utifrån skäl som kan synas legitima och befogade.

Därför kommer det att synas vara naturliga steg, när den ökande kontrollen sker. En av de motiveringar som kommer att framhållas är ”att man måste hålla efter brottsligheten.”
Detta är precis vad som nu sker! När detta skrevs 1998 var inte terrorismen ett begrepp och ett hot för Europa. Nu är bilden en helt annan, terroristhoten är en verklighet.
Med denna motivering skapas nu det kontrollsamhälle i Europa som vi varnat för!

Vi skulle kunna ge exempel på exempel, på vad vi skrivit och varnat för under åren som ligger bakom, när det gäller hur detta kontrollsamhälle utvecklats allt starkare i EU.
Utveckling mot kontrollsamhället har gått fort. I december togs ytterligare ett stort steg genom beslutet i Europaparlamentet som motiverar rubriken över vår artikel: ”EU blir nu ett kontrollsamhälle.”

Den finns under tangenten EU, där det för övrigt finns över 50 artiklar som är skrivna i anslutning till den profetiska dimensionen som finns kring EU.

______________________________

Ja det är fara å färde nu. Läs bibeln, se vad där står och tänk om medan tider är. Svälj inte allt vad politikerna säger och tro att det är sant när de försöker komma med ljumma fina drömmar för er…… Ta reda på saker och ting.

“Med Guds hjälp skall jag prisa hans ord, på Gud förtröstar jag och fruktar inte. Vad kan det som är kött göra mig?” Ps. 56:5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.