Att vittna om Jesus. Alltid…

Jesus finns alltid, varje stund i mitt hjärta. Därför kan jag alltid vara beredd o att vittna för andra om vad han gör och vill göra för människor. Även om jag inte står på stadens gator och torg, med traktater, så kan jag vara ett Jesu vittne överallt.

Många älskar Jesus och vill vara vittnen för honom, men alla vågar inte. Varför? För att de kanske inte känner honom tillräckligt väl, eller de kanske inte fått in hans kärlek i djupet av sitt hjärta.

Man kan läsa i bibeln om Jesus, om alla de under han gjorde och om alla som han botade. Men Jesus måste också bli en personlig vän till dig, en personlig relation som man alltid har med sig. Då är man säker och trygg och hela ens hjärta vibrerar av hans ord. Han finns för oss och han önskar inget högre än att vi skall gå ut och tala om vem han är.

Så när vi söker honom finner vi honom. Om vi vill göra hans vilja av hela vårt hjärta, då kommer det att hända otroliga saker. Om vi tror på hans ord, och dricker ur hans eviga källa, då kan vi vad som helst, för vi är starka i Gud.

Då kan inget stoppa den kärlek som skall komma in och lysa för andra genom oss. Om vi gör vår gudstjänst varje dag! och inte bara på söndagen, då händer det saker. Då blir vi starka i Anden och kan vara de som han vill att vi ska vara. Efterföljare. Vi är i det nya livet.

nameabov3.gif

Sträva ivrigt efter kärleken, men sök också vinna de andliga gåvorna, framför allt profetians gåva. 1 Kor. 14:1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.