Bön / Bönesvar; frisk från sjukdom

 

Gud är en bönhörande Gud. Han hör och ser och vet allt.

Så visste han också att min man hade fått problem i njur/och gallvägar.

Min man var hos läkare för ett tag sedan och de misstänkte att det var njur och gallstensbesvär. Min man fick snart klartecken att det var 2 st gallstenar och 6-7 st njurstenar som han hade det så besvärligt utav.

Så då tänker man såhär om man inte är kristen:

Ojdå, operation väntar, det var ju illa, hoppas att allt detta går bra.

Min man fick besked om vilken dag han skulle in på röntgen inför operationen, och jag var inte glad åt detta besked. Vi beslöt att be inför denna röntgendag.

På kvällen, innan röntgen skulle göras nästa dag, lade jag händerna på honom och bad till vår Herre att han skulle göra ett  under, ja, göra min man helt frisk och utan besvär. Vi bad och tackade sedan Gud för ett helande.

När morgonen kom åkte min man till sjukhuset och de röntgade honom. Det skulle ta ett par dagar innan röntgensvaret skulle komma sa läkaren. Det skulle gå fort.

Vi hade väntat i ca tre veckor när det förra fredagen kom ett besked på posten från läkaren på sjukhuset. Vad stod där?

“Det finns inga gallstenar eller njurstenar att upptäcka på röntgen. Jag har haft fler läkare att titta på detta, men vi ser ingenting som skulle vara av sjukdomsart.Vi får meddela att du är helt frisk från de besvären…”

Halleluja! Jag skrattade gott då min man läste upp detta för mig, och vi tackade och prisade Gud för hans godhet! Och min man har inte något som helst ont eller andra besvär längre.
Så är det med tro! Vi ber ; och vi får — Bönesvar!

“Jag lägger mig ner i frid och sover, Du, Herre, låter mig bo i trygghet.” /Ps 4:9

6 thoughts on “Bön / Bönesvar; frisk från sjukdom

 1. Hej Juliana, Ja tack till HERREN, vår Läkare. Vår underbare Gud! Denna veckan som var fick mig verkligen att reagera på många saker och sortera.Jag är så tacksam att jag lever.!!!Tack för hälsningen! Gud välsigne! Frid. /Maria. Läs det nya inlägget! här på sidan

 2. Hej Maria ;
  Tack Jesus, du är våra läkaren och du är läkare över alla sjukdommar. Halleluja. Hälsa Harri från mig och Gud välsigne er.

 3. Hej Linda! Lilla Felicia växer och tänk vad det blir kul för henne med sol och bad.
  Det är ganska ok här, jag har min värk… men Jesus kan hela, som du ser ovan.
  Vad bra att du är ledig lite, ta vara på tiden!
  Stor kram fr Maria

 4. Hej Sussie! Ja du ser hur Gud arbetar för oss.
  Stor kram till dig!
  Gud välsigne dig! Harri hälsar.
  /MAria

 5. Hej! Hur mår du? Hoppas du har det bra! Här har våren kommit och vi har njutit av sol och varmt väder. Felicia är förkyld men annars pigg och glad. Jag är otroligt nog ledig två helger. Skönt! 🙂 Ha det gott och Gud välsigne dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.