De sista tiderna /Bilderbergarna och Bildt och gänget

Bibelns sanningar överväger i allt

Bilderbergs agenda avslöjad!
AFPs redaktör kraschade den globala elitens hemliga möte och avslöjade ett skrämmande schema

Carl Bildt talade på detta möte.

Av James P. Tucker Jr.
Översättning Gertie Dahlberg

http://www.americanfreepress.net/html/bilderberg_2009_179.html 

Till årets Bilderbergmöte strax utanför Athen i Grekland närvarade vår utrikesminister Carl Bildt och utbildningsminister Jan Björklund. Enligt Bildts blogg så diskuterade man klimatfrågan, den ekonomiska krisen, utvecklingen kring Aghanistan och Pakistan. Andra svenskar som deltog i mötet var Jacob och Marcus Wallenberg

AFPs redaktör James P. Tucker Jr, är en veteranjournalist som har tillbringat många år som medlem av ”Elitmedia” i Washington. Sedan 1975 har han vunnit allmänt erkännande både i USA och utomlands för sin jakt på historier som kan rapportera om intrigerna inom de globala maktblocken, såsom t ex Bilderberggruppen.

Bilderbergpojkarna är en bunt buttra gamla gubbar men är fortfarande starkt engagerade när det gäller att tillskansa sig suveränitet i både USA och resten av världen.  Patrioter kan hylla sina motgångar men de ger aldrig upp.  Bilderberg hotar fortfarande suveräniteten hos alla nationer medan de kämpar för en världsregering.

Viktiga målsättningar återstår för att exploatera den globala lågkonjunkturen och en påhittad svininfluensaåandemi för att etablera globala departement för skatter och hälsa under FN.  Men vid mötet den 14-17 maj iVouliagmeni i Gregland, nära Atén, visade Bilderberg ett starkt intresse i försöken att övertyga USA om att överlåta suveräniteten till International Criminal Court, eller ICC.

Bilderberg kommer också att ha ett toppmöte i Israel mellan 8-11 juni så ”världens ledande experter kan ta itu med den rådande ekonomiska situationen i ett forum”, sa Zohar Goshen, ordförande i en undergrupp inom International Association of Securities Commissions (IOSCO). Mary Shapiro, ordförande i US Securities and Exchange Commission kommer att representera detta land.

Bilderberg fann president Obama vara en Willing Wildie vid mötet i juni 2008 i Chantilly i Virginia, nära Washington.  De var uppmuntrade när han valde deras pojke Harold Koh, en stark förespråkare för USA, att acceptera den internationella brottmålsdomstolen ICC som State Departments toppadvokat.

I Penn State Law Review skrev Koh hånfullt om “nationalister” som opponerar sig mot att avstå suveräniteten till internationella institutioner, inklusive ICC. Han prisade den “transnationella gruppen” i Högsta domstolen och juristernas visdom för deras motstånd mot “nationalistfraktionen”.

”Generellt sett så tenderar transnationalisterna att markera beroendeförhållandet mellan USA och resten av världen, medan nationalisterna tenderar att istället fokusera mer på att bibehålla amerikansk självständighet”, skrev Koh. ” Transnationalisterna tror på och främjar en sammansmältning av internationell och inrikes lag, medan nationalisterna fortsätter att hålla en sträng separation av inrikes lagar från utrikes.” 

Carl Bildt, Sveriges utrikesminister, tog upp två andra viktiga Bilderbergmål: att skapa ett globalt skattedepartement och ett departement för hälsa, och att alla nationer överger sin suveränitet över dessa frågor till FN.  The International Monetary Fund (IMF) kommer att bli Treasury Department och WHO blir World Health Department.  Men Bildt tog också upp en gammal Bilderbergfråga, global uppvärmning, för att plädera för WHO. Bilderbergs propaganda över ”svininfluensan” har fallit offer för fakta: i genomsnitt har 300 000 amerikaner utvecklat influensa varje år och 30 000 dör.  Endast ett fåtal har dött och många har inte ens blivit allvarligt drabbade av svininfluensan.

Världsekonomins härdsmälta är en ”en gång i en generation-kris” medan global uppvärmning är en ”en gång på ett millenium-utmaning”, sa Bildt på mötet.  Källor inom Bilderberg sa att Bildts inlägg speglade en skrivelse han gav till Carnegie Endowment for International Peace i Washington.  Carnegies Vd, Jessica Mathews, är deltagare i Bilderbergs möten sedan lång tid tillbaka.

”Vi lever i en kritisk tid”, sa Bildt vid mötet.  ”Magnituden av den här världskrisen är mer utmanande än vi är vana vid.  Världsekonomins tillbakagång har redan vänt upp och ner på stark årlig tillväxt i många utvecklingsländer och i vissa delar av Europa och har potentialen att sänka regeringar…”  ”När vi nått botten kan vi inte vara säkra på var vi studsar tillbaka upp igen”, sa Bildt.  ”Detta är en akut, ekonomisk kris, olik allt vi har fått genomgå så långt vi kan minnas.” Men han uppmanade till en studs tillbaka inom några år, inte en recession under en 10-årsperiod som en del vill ha i en ansträngning att försöka utnyttja mänsklig misär.

Bildt vände sig sedan mot global uppvärmning igen och ansåg att den borde vara en inkörsport till World Health Department under FN.  Bilderbergpojkarna, inklusive David Rockefeller och andra som ärvt stora förmögenheter som söner till industriägare inom den tunga industrin, grep tag i global uppvärmning som ett problem under mer än ett decennium, som en avsikt att göra enorma förtjänster med investeringar för att ”rädda planeten”. Så nu har global uppvärmning fått en ny roll.

”Vi vet att vi behöver vidta åtgärder”, sa Bildt om den globala uppvärmningen. ”Den globala krisen är NU”, sa han.  ”Nödvändigheten att agera för klimatförändring är NU.”  Hans krav på ”globala åtgärder” när det gäller dessa förmodade ”kriser” var tunt förklädda rop på FN-kontroll.

Bildt föreslår FN för lösningar på praktiskt taget alla problem i världen. Han åberopade EU som en ”modell av integration” och sa: ”EU är på väg att bli en global aktör”.  Han förespråkar ett utökat NAFTA över hela den västra hemisfären för att skapa en ”Amerikansk Union”. 

Internationella valutafonden sände en rapport till Bilderberg och föreslog dess utökning i rollen av World Treasury Department.  ”Ytterligare åtgärder genom politiker, särskilt då inom den finansiella sektorn, behövs för att återställa marknadens tillit och förtroende”, sa Marek Belka, chef för IMFs europeiska avdelning och tidigare premiärminister i Polen.

USAs finansminister Timothy Geithner stödde entusiastiskt planen för ett World Treasury Department, även om han inte fått någon försäkran om att han skulle få bli dess ledare.  Han uttryckte ”hopp” att amerikanska och europeiska ledare skulle ”arbeta tillsammans” för att uppnå en sådan ”global lösning” på världens ekonomiska härdsmälta.

IMFs planerade nya roll som världens finansdepartement skulle vara välkomna nyheter för ”den lilla människan”, sa Geithner på mötet. ” Skadan har varit orättvis och godtycklig”, sa han.  ”De vanliga amerikanarna, småföretagare och banker som gjorde det enda rätta och spelade efter reglerna får lida av agerandet från de som tog för stora risker”.

Bilderberg arbetar hårt för att övertyga irländarna att acceptera ett ännu starkare Lissabon-fördrag, vilket skulle skapa ett starkare EU och på så sätt skapa en permanent ordförande (istället för roterande som det är nu) och ett kraftfullare Parlament.  EU-parlamentet kan även nu påtvinga lagar på medlemsstaterna.

Irländarna avvisade en EU-expansion vid en tidigare folkomröstning men Bilderberg pressar på för att få igenom en ny omröstning.  Medborgarna i Frankrike och Tyskland var överväldigande emot lagförslaget, som ett flertal opinionsundersökningar visat, men deras statsöverhuvud skrev på fördraget.  Irland kräver en folkomröstning innan godkännande.

Bilderberg planerar ett möte till 18-19 juni i Bryssel i en ansträngning att förmå de irländska väljarna att ändra sig och godkänna fördraget.  Enligt EUs regler måste alla stater backa upp en förändring för att fördraget skall kunna träda i kraft.  Bilderbergs ledare planerar att ha ett privat möte i förväg, innan det formella mötet, för att driva på en bekräftelse.

”De vill få oss att rösta tills vi röstar som de vill”, sa en irländare som protesterade utanför grindarna till Bilderbergmötet och som befarade repressalier om han blev identifierad.  Det var ett stort antal europeiska journalister som kämpade för att avslöja Bilderberg och mycket är publicerat i Europa.  Många greps av polisen, omringade av pekande vapen, och deras filmer och noteringar blev beslagtagna.   

The Times i London hade en bra historia på öppningsdagen av Bilderbergmötet, torsdagen den 14 maj. Vad vi har kunnat utröna från en talesman för Världsbanken, Alexis O’Brien, är att organisationens ordförande, Robert Zoellick, kommer att vara i Atén på affärsresa den 14 maj och att USAs finansminister Tim Geithners schema är mystiskt tomt för de nästa två dagarna.  Jo Ackermann, chef för Deutsche Bank, skall resa någonstans i Europa.  Jean-Claude Trichet, chefen för European Central Bank, kommer inte att vara anträffbar förrän i slutet av veckan. (Detta var en tidpunkt då alla journalister strävade efter att identifiera deltagarna på Bilderbergmötet).

Jim Tucker påstår att Margaret Thatcher beordras att ”nedmontera brittisk suveränitet” men hon sade: ”No way”.  Så de såg till att hon avskedades. Detta bekräftades senare av Lady Thatcher under en konversation med Jim Tucker. /Källa: Nyapolitiken.se 

See The Unofficial List of High-Powered Attendees at Bilderberg 2009 

/Är detta klokt? Ser ni vad som händer och håller på att hända? Ser ni att en ny världsordning med allt vad det innebär, kommer att komma? Vet ni att den nya världsordningen i princip kommer att vara klar 2012? enligt FN? (Fox News) Läs gärna artikeln en gång till och bli underrättad. Visste du detta ovanstående om Bildt?/ Tack Gud att du vet om allt detta, och att du beskyddar oss./Maria

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “De sista tiderna /Bilderbergarna och Bildt och gänget

 1. Ja du Janne, det är verkligen hemskt och så sorgligt att dessa människor gör vad de gör. Vi börjar bli ganska upplysta nu, eller hur?
  Läs gärna det nyaste inlägget om NWO, med ännu mer hemskheter.
  Vi går en diktatur till mötes. Det är väl att Gud har kontrollen ändå, han låter oss fröjdas i honom. Amen.
  /Maria

 2. Bilderberg är en hemlig 3 dagars konferens (en av flera liknande möten med den globala eliten) där presidenter och prinsar, företagsledare och chefer för internationella institutioner träffas och diskuterar/kommer överens om hur den globala policyn och de globlaa byråkratierna ska byggas och interagera med varandra. De förbereder en lista med punkter som ska klaras av under det kommande året/åren.

  ALLT ska styras av en global regering till slut.
  Och dessa rika gubbar ska få äran att ha enat världen.
  Och styra den rika storföretags-gubbvärlden.

  Henry Kissinger, David Rockefeller, Prins philip och Queen Elisabeth kan ses tillsammans bakom neddragna gardiner på hemlig plats.

  Vad Bilderberg gör är välkänt för amerikanska fria journalister.

  De är globaliseringens inre parti -en liga – en björnliga.
  Politiker i alla väderstreck följer deras storföretagsplaner.

 3. Hej! Kan du läsa en kommetar oss mig, kommentaren är så lång att jag inte får någon sammanhållning på kommentaren, kan du titta du också om du får en bättre bild på vad mannen menar? Jag blev inte klok på det.

  Tack på förhand.

  Vänlig hälsning
  Christian(StenHuggarn)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.