De sista../Mindcontrol/Eshelon/ Jesus lever!

 

LÄS OM ÖVERVAKNINGEN VI UTSÄTTS FÖR:

Europas storskaliga mindcontrol-experiment startar i Sverige och Finland

Skrivet av eldib den 5 oktober 2008
Översättning Gertie Dahlberg

Utdrag ur texten:

Alla har det men ingen vet vad det är eller vad det gör – The Energy Box.
Vi får det utan att bry oss om det, utan att förstå det, utan att fråga om det. Sunt förnuft kräver nyfikenhet och förklaringar. Inte El-Internet, som stoppades för bredbandsföretagen, speciellt 3G, skulle då gå i konkurs. Energiboxen är en sändare och frekvensen är en mixtur av GSM och 3G Internet!

Detta är ett bredband och alltid är påslaget, inte bara för de sekunder som det elektriska företaget använder det. Boxen bestrålar oss inte bara direkt med 3G-strålning (en pulserande frekvens, mycket farlig och bara för militären) utan strålarna går in i sändaren och all den elektroniska strömmen i huset blir ett 3G-kommunikationssystem som är kopplat till Internet och kan uppenbarligen stråla många till döds (genom leukemi).
Boxen översänder inte till elbolaget utan till Internet, i vilket hela det elektriska systemet är transformerat till ett kommunikationssystem.

Varför Internet, varför är en sådan tysthet och hemlighetsfullhet inbyggd i huset, varför omplacera elektriciteten till ett kommunikationssystem? LÄS ARTIKELN HÄR:

http://www.nyapolitiken.biz/mindcontrol/mindcontrollexperiment.html

Källa: http://eldib.wordpress.com/2008/10/05/europes-large-scale-mind-control-experiment-starts-in-sweden-and-finland/

Läs också:

http://fraktali.biz/chemtrail/energyboxens.htmlSäkert har du läst boken 1984, är du en kristen vet du vilka tider vi lever i och här vill jag ta med denna fråga om övervakning, chip, m m och här kommer en länk om just chipen också: http://www.mindcontrol.se/?%20cat=46

**********************

Uppenbarelseboken berättar klart och tydligt om hur det skall bli….Och Jesus kommer tillbaka, det är underbart att veta att han alltid är med oss. Har du ditt namn i Livets bok? Vandrar du med Jesus genom alla tider och in i evigheten?

*Nu satan fritt må rasa, Och världen hjälpa till, Jag skall för dem ej fasa, Det går, som Herren vill. Guds ord behåller segern, och alla segra med, Som stå uti Frälsarens led.* /N Frykman

                                                         

/Maria 

4 thoughts on “De sista../Mindcontrol/Eshelon/ Jesus lever!

  1. Ja Kristina man kan undra…..jag tror att de vet mer än de vill säga, och det är ju märkligt- mer än märkligt om det är sant…./Maria

  2. Hej Kristina ja jag tror också att det är så att människor blundar- de vill blunda- det blir för hemskt annars, men när det kommer värre tider är de tvungna att se och söka sanningen- som är Jesus.
    Man kan inte fly undan hur länge som helst- men vad vi hoppas på nu är att människor väljer rätt redan NU.
    Kram f Maria

  3. Jag tror det är så här – att vi inte fattar hur hemsk tid vi lever i förrän det blir ändå värre. Vi vill och vågar inte förstå – ändå talar Uppenbarelseboken om vedermödans tid med dess hemskheter som kommer att bli ändå värre. Hur länge ska vi fly undan verkligheten?

  4. Märkligt att detta får ske med regeringens goda minne! Eller så är det inte så märkligt…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.