De sista tiderna/ En värld i brand / ELD.

 

Eld är vackert, ja, det är mäktigt att se en eld, men att vara i en är inte vad man önskar. Tyvärr kommer människan att få råka ut för fruktansvärda saker en dag, och kanske den dagen inte är så långt borta.

Jag letade efter ett bibelord/ställe idag och jag fann det och det är Uppenbarelseboken (Revelation 16:8) 16:8, som handlar om att männniskorna på jorden bränns såsom av eld. Alltså, antingen AV eld, eller av ngt som är varmt som eld—– Och jag har också tittat igen i D Wilkerson´s bok Synen, och där står just om katastrofer på himlen, tecken i skyn och på stjärnorna. Den helige Ande har bekräftat för DW:s hjärta om kolliderande planeter, och vad tror du händer på jorden då? Läs SYNEN av DW, läs kapitel 15 om sju slutliga domar,  och där står just om solen som skall bränna människorna.

Det talas mycket om detta och länkarna kommer snart….vänta…. det talas alltså om en solstorm som KAN komma 2012 eller 2013-14 och då kommer det ett elavbrott av aldrig tidigare känd storlek. Tala om att det kommer att bli svart på jorden.   1915 förmörkades solen….. Skräms jag?  ja det gör jag nog, kanske,  men åtminstone kan man titta på länkarna och framförallt bibelorden nedan, eller hur?
HÄR kommer länkar för dig att se:

http://current.com/green/89702139_nasa-warns-catastrophic-sun-storm-possible-by-2012.htm

http://www.nasa.gov/multimedia/imagegallery/image_feature_759.html
SE VIDEO:

<iframe width=”560″ height=”349″ src=”http://www.youtube.com/embed/4_TzIUlaQok” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

http://blogs.telegraph.co.uk/culture/tomchivers/100008500/nasas-2013-solar-flare-warning-how-much-do-we-need-to-worry/

VAD säger bibeln om stormar, katastrofer i eld och att människor bränns upp?
*Rev 16:8  Och den fjärde göt ut sin skål över solen. Då fick denna makt att bränna människorna såsom med eld.

*Rev 20:10  Och djävulen, som förvillade dem, bliver kastad i samma sjö av eld och svavel, dit vilddjuret och den falske profeten hade blivit kastade; och de skola där plågas dag och natt i evigheternas evigheter.  /Djävulen blir kastad i elden ….
*Joe 1:19  Till dig, HERRE, ropar jag, nu då en eld har förtärt betesmarkerna i öknen och en eldslåga har förbränt alla träd på marken.

*Joe 1:20  Ja, också markens djur ropa med trängtan till dig, eftersom vattenbäckarna äro uttorkade och betesmarkerna i öknen äro förtärda av eld.

*Act 2:19  Och jag skall låta undertecken synas uppe på himmelen och tecken nere på jorden: blod och eld och rökmoln.

*1Co 3:13  så skall det en gång visa sig huru det är med vars och ens verk. “Den dagen” skall göra det kunnigt; ty den skall uppenbaras i eld, och hurudant vars och ens verk är, det skall elden pröva.

*Heb 12:29  Ty “vår Gud är en förtärande eld”.

*1Pe 1:7  för att, om eder tro håller provet – vilket är mycket mer värt än guldet, som förgås, men som dock genom eld bliver beprövat – detta må befinnas lända eder till pris, härlighet och ära vid Jesu Kristi uppenbarelse. /Människan blir luttrad på sin väg med Jesus, genom livet….

*2Pe 3:7  Men de himlar och den jord som nu finnas, de hava i kraft av samma ord blivit sparade åt eld, och de förvaras nu till domens dag, då de ogudaktiga människorna skola förgås. /Läs detta igen.

*2Pe 3:12  medan I förbiden och påskynden Guds dags tillkommelse, varigenom himlar skola upplösas av eld, och himlakroppar smälta av hetta!

*Rev 8:5  Och ängeln tog rökelsekaret och fyllde det med eld från altaret och kastade elden ned på jorden. Då kommo tordön och dunder och ljungeldar och jordbävning.

*Rev 8:7  Och den förste stötte i sin basun. Då kom hagel och eld, blandat med blod, och det kastades ned på jorden; och tredjedelen av jorden brändes upp, och tredjedelen av träden brändes upp, och allt grönt gräs brändes upp.

*Rev 13:13  Och det gör stora tecken, så att det till och med låter eld i människornas åsyn falla ned från himmelen på jorden.

***Jag hoppas du läste hela inlägget och förstår att det finns sanningar här som är mer än viktiga att ha reda på! /Maria

Brinner ditt hjärta för Jesus?

2 thoughts on “De sista tiderna/ En värld i brand / ELD.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.