D Wilkerson Predikan/Satans listiga plan./ Erkänn synd

 

Du kommer här att kunna se en video om Satans plan och krig emot oss alla troende. Satan är ingen du behöver lägga ner energi på om du litar på Gud, men du skall veta om satans listiga planer, planer att förgöra den som tror och kasta sin smuts på dem som tror. Han plöjer över oss och vill lägga synd på oss och taga ifrån oss vår tro. Kan han lyckas? nej!

Lyssna på predikan och jämför den med vad som händer i denna sena timma. Smuts ochsynd vill styra våra liv, men i Anden är vi starka, så starka att vi kan behålla våra hjärtan rena.
Gud har gett oss Kristi Ande för att vi ska förstå vad synd i våra liv är och vad den vill göra med oss, krossa oss. Men Gud är större och vi får ständigt be om ledning av den helige Ande och bekänna synd.. Hela din vakna tid skall du ledas av den helige Ande och göra vad Gud vill.   Du kan.

Här kommer predikan som inleds med sången   How great …..

http://www.youtube.com/watch?v=4WuPAOzkFBs
OCH:

*Väck Jesus kär, din skara, som har slumrat  Ett stenkast ifrån dig på Kidrons strand! Kom till oss åter, som du fordom gjorde, Och lägg på oss din genomstugna hand!

OCH:

Döp oss att vårt liv må bliva Ditt, o, segerhjälte likt. Döp oss att vart renat hjärta Må bli ljust och varmt och rikt. Sedan med förnyad styrka Draga vi vårt goda svärd, Lyfta högre korsets fana, Segra över synd och värld.*

/Maria

2 thoughts on “D Wilkerson Predikan/Satans listiga plan./ Erkänn synd

  1. Hej Marie. Tack för ditt inlägg. Jag kan bara hålla med dig i det du skriver här, slutet närmar sig. När var hur…Den som försöker väcka andra råkar ofta ut för smutskastning, jo så är det. Det enda är att gå ur de sammanhangen som ploppar upp överallt. Ekumeniken tar över och världskyrkan /superkyrkan kommer. Gå ur, du vet säkerligen att du har rätt. I sådana här fall tror jag det är Gud som vill ha oss därifrån detta nya, jag har själv varit med om det. Du har en försvarare- GUD. Lita på honom i allt. Jag ber för dig och det är inte bara ord.
    LÄgger in en artikel nu om just profetia (?) och om hur jorden mår och alla fula angrepp på Skaparens uunderbara skapelse som inte får/skall bestå. Maila mig gärna. Hälsn o Kram f Maria

  2. Ja,slutet på denna värld närmar sig.
    Jag har förlorat förtroende fullständigt för den kyrka jag besökt under lång tid.Rykten surrar,o jag vet egentligen inte vad som talas bakom min rygg.Vet inte hur jag ska gå tillväga för att kunna försvara mig.
    Be för mig!
    Hälsar Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.