Bibelord./ Sök Gud. Älska varandra. / D Wilkerson

 

I CAN’T TALK TO YOU…UNLESS!

Gud säger till dig precis vad han vill vara för DIG/Oss alla:

“I want to be your adviser, your counselor, your guide,
your protector, your provider. I want to walk with you through every trial and
hardship. And I want to favor, bless and keep you by my Spirit. ”

Läs hela predikan från D Wilkerson här:

http://www.worldchallenge.org/en/node/12109

Gud vill alltså vara den som ger oss råd, vår guide genom livet, vår försvarare, m m och vara med oss genom hela vår jordevandring och vara vår Gud i evighet….

…Men innan han kan vara allt detta för oss/dig, måste vi vara beredda på att ta ett steg tillbaka och förändra oss och våra hjärtan. Johannes 15:17 talar till oss och säger: “Ni skall älska varandra.”      (These things I command you, that ye love one another” (John 15:17).
Det är inte så kärleksfullt i världen, på jorden, bland människorna. Det saknas så mycket kärlek, och man är nog inte säker på hur man skall kunna få den, eller kunna ge den. Alldeles för mycket står i vägen för kärleken. Pengarna styr, man jagar en ekonomi som  man kanske aldrig kan få, man jagar efter så mycket att man inte kan se eller hinner se ens sina närmaste, sin familj, och minst av allt vill man kanske  lära känna Gud… Ekonomin styr ju….. och habegäret är så stort.

Jesus säger att kärleken är det största och att vi skall älska varandra som Jesus älskar oss. Kan vi det, utan Guds Ord? Nej jag tror inte det för då hade det sett annorlunda ut. Är vi beredda att ge vårt liv för andra? Nej jag tror inte det heller….Det finns så mycket som visar kvalitén på vår kärlek, i vardagliga situationer. Hur är vi?

Om alla skulle ta fasta på Guds Ord, så skulle så mycket vara annorlunda.

*Allenast i hopp till Gud Min själ är stilla, Han hörer min bön, ger frid, Trots världens villa. Hur satan än rasa må Och ont kan ämna, Jag känner mig trygg ändå I klippans rämna.*/Jonas P

/Maria

http://www.youtube.com/user/MariaEvighet#p/a/020983C8E9332A10/0/9UJtuyY8v1g

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.