D Wilkerson /Förlåtelse fr synd

 

D Wilkersons minipredikan handlar om synd och förlåtelse:

“Många kristna, inklusive pastorer, har sagt till mig att de är ständigt trakasserade av tidigare synder. De säger: “Broder Dave, om ni bara visste vad jag en gång gjorde, hur jag syndade,då skulle du förstå varför jag är så nere. Min synd ändå hänger över mitt huvud, och jag slåss med konstant skuld över det. Jag tror att Herren har förlåtit mig, att hans blod är tillräcklig för att täcka min missgärning, men jag tror inte att jag har den frid som kommer från den kunskapen.”

Så har många människor det, för de kan inte förstå i sitt hjärta att de är förlåtna.
Läs hur svårt det kan vara att förstå hur man kan vara förlåten i denna minipredikan av D Wilkerson.
Kanske du också är drabbad av problemet?

Read this devotion online:

http://www.worldchallenge.org/en/node/14016

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.