Bygga FRED? Kalla Kriget? / Kristi lärjungar och frid, Efesierbrevet 3, Fil 2

Ovan: NYA DAGBLADETS VECKOBILD!

Vad tycker jag, Maria? Jo:

Beslut över NATO-medlemskap kommer antagligen att ske i October. Märkligt.
Det kan bli mycket som sker i höst-23.
Vi har ju en NY VALUTA-fråga då också.
Det är märkligt hur Bibeln bara öppnar sig och man ser nu hur det kan komma att bli/ska bli!

MEN det som gör ont är ju verkligen att människor INTE FÖRSTÅR ATT ALLT DET SOM SKER
står i Guds ord, för HONOM och Bibeln tror man INTE PÅ!

Det är märkligt att man kan vara så hårdnackad…. jomen! det var ju jag också, men på min tid fick man inte någon direkt undervisning om dessa tider eller OM HUR FRÄLSNING skulle kunna ske. NU finns det hur mycket info som helst både väldigt bra och väldigt dåligt om JESUS och TRO.

Ja nu får man kolla upp läget mer dag för dag för nu vet vi ju att de /man fortsätter sin AGENDA, de större saker som skall ske framöver, ÅH Vad allt är PLANERAT!!MEN JESUS ÄR HERRE!

DET NYA KALLA KRIGET

Nato Vilnius

Foto: Number 10/CC BY 2.0/Wikimedia Commons

NATO betyder också baklänges WOTAN eller då bara OTAN då kopplat till ODEN. SE BILDEN!!

***************************

Efesierbrevet 3

Bön och lovprisning

14 Därför böjer jag mina knän inför Fadern, 15 han från vilken allt som kallas far i himlen och på jorden har sitt namn. 16 Jag ber att han i sin härlighets rikedom ska ge kraft och styrka åt er inre människa genom sin Ande, 17 att Kristus genom tron ska bo i era hjärtan och att ni ska bli rotade och grundade i kärleken. 18 Då ska ni tillsammans med alla de heliga kunna fatta bredden och längden och höjden och djupet 19 och lära känna Kristi kärlek, som går långt bortom all kunskap. Så ska ni bli helt uppfyllda av all Guds fullhet.

20 Han som kan göra långt mycket mer än allt vi ber om eller tänker oss genom den kraft som verkar i oss, 21 hans är äran i församlingen och i Kristus Jesus, genom alla generationer i evigheters evighet. Amen.

Fil 2 Kristi lärjungar som ljus i världen

12 Därför, mina älskade, ni som alltid varit lydiga, inte bara när jag var hos er utan ännu mer nu när jag inte är hos er: arbeta med fruktan och bävan på er frälsning, 13 för det är Gud som verkar i er, både vilja och gärning, för att hans goda vilja ska ske. 14 Gör allt utan att klaga och tveka 15 så att ni blir fläckfria och rena, Guds oskyldiga barn mitt i ett falskt och fördärvat släkte, där ni lyser som stjärnor i världen 16 när ni håller fast vid livets ord.

Då blir ni en ära för mig på Kristi dag, att jag inte har kämpat förgäves eller arbetat förgäves. 17 Ja, även om mitt blod skulle utgjutas medan er tro bärs fram som ett offer är jag glad och gläds med er alla. 18 På samma sätt är ni glada och gläds med mig.

4 thoughts on “Bygga FRED? Kalla Kriget? / Kristi lärjungar och frid, Efesierbrevet 3, Fil 2

  1. Hej Sven, det är beklagligt att man nu förtiden INTE får eller KAN få berätta om HUR det verkligen är. Då är man totalt dum, men det är ju så att man tagit bort kristendom sedan 80-talet och barn o vuxna vet inget numera. KYRKAN är inte ok o där får man lögner.
    Det vi kan göra, som du säger, är att BE och BE att de/man får en tro. Det är hårt klimat när det gäller evangelisation.De som står ute på torgen och skriker i mikrofoner borde lugna ner sig. Torben Söndergaard är kändis men han är genomfalsk, vet många sådana. Uppskattar inte det.
    Önskar man haft en bönegrupp eller liknande det är tider nu o det är bråttom att berätta om TRO, tro på Jesus o hans kärlek.Vi ber o vi tror att vi kan få nå människor! Hälsn Maria Tack Sven-Erik, G v d.

  2. Hej Maria jag tänker på en sak när jag försöker prata med kusiner och släkt egna barn och även andra människor så vill dom inte lyssna många säger om jag pratar om 3 världskriget då säger dom det får vi hoppas att vi slipper och om jag då säger att det finns profetior om det och att det står i Bibeln om det som händer idag men det jag tycker är jobbigt då är att dom inte vill lyssna eller förstå det men det är ju bara att be för dom finns ju inget annat att göra men vi går bara mot tuffare tider det är helt klart MVH SVEN var rädda om dig Gud välsigne dig

  3. Hej Sven! Jaaa visst är det underligt, det är så märkligt. Det går så fort och så många scenarior som skall ske enligt Guds ord, ja det blir tufft men vi klarar det med Guds hjälp. HAN, bara han har all makt, det är gott att veta. Guds ord är sant och det är så jobbigt att veta att man inte accepterar att det är så.Men vi känner honom. Guds frid, välkommen tillbaka hit. /Maria

  4. Ja det ser ut som det ska hända en hel del väldigt snart tänk vilka tider vi hamnade i det kunde man inte ana i ungdomens dagar det lät som det var något som skulle ske långt fram men det pågår ju nu allting dom står i profetiorna Guds frid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.