NY VÄRLDSVALUTA, kan bli 2023! Det går i rasande fart nu!

PUBLICERAD IDAG 6:01

 – AV KRISTOFFER HELL

Bild: RT.comRT om guldbaserad världsvaluta. Bild: RT

BRICS vill införa guldbaserad världsvaluta hösten 2023

PUBLICERAD IDAG 6:01

 – AV KRISTOFFER HELL

Bild: RT.c

RT rapporterar att BRICS avser att införa en ny valuta för världshandel vid det kommande toppmötet i Sydafrika, den 22-24 augusti 2023. Till skillnad från valutor i Västländer, som till exempel den svenska kronan, Euron och den amerikanska dollarn – som alla saknar täckning och i sin essens är skuldsedlar – kommer den nya BRICS-valutan att knytas till ädelmetallen guld.

Den statsfinansierade amerikanska propagandakanalen Voice of America (VOA) skriver:

“Den amerikanska dollarn har varit världens dominerande valuta sedan slutet av andra världskriget. Åttio procent av internationella transaktioner genomförs i den amerikanska dollarn och nästan två tredjedelar av alla valutareserver i centralbanker är i dollar. Amerikanska kapitalmarknader är också de mest likvida i världen.”

Den amerikanska finansrådgivaren Joseph W. Sullivan ser i den planerade BRICS-valutan ett hot mot den amerikanska dollarns fortsatt dominans i världen:

“En BRICS-valuta skulle vara annorlunda. Det är en ny klubb av västkritiska länder på uppsving som har en sammanlagd BNP som övertrumfar inte bara det en-vålds-härskande USA, utan hela G-7 gruppen tillsammans.”

BRICS står för medlemsländerna Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydamerika, och utgör tillsammans 53% av jordens befolkning, 29% av mänsklighetens totala bruttonationalprodukt (BNP) och 39% av jordens landyta.

G7-gruppen, som består av Kanada, Frankrike, Tyskland, Italien, Japan, Storbritannien och USA, representerar tillsammans 10% av jordens befolkning, 46% av jordens totala BNP och 16% and jordens landyta.

Text: Kristoffer Hell

Referenser och relaterat

/

2 thoughts on “NY VÄRLDSVALUTA, kan bli 2023! Det går i rasande fart nu!

 1. Otäckt, slaviskt, galenskap, The end is upon us. Ekonomi… jag har inga ord men vet vad Guds ord säger. Ovetande människor kommer att gå under.. /Maria

 2. Japp de kommer att krypa in CBDC och världsvaluta långsamt. I Oktober blir NATO ratificerat.
  De vill bara hålla oss på gallret tills dess.
  Alla valutor är därmed redan dömda?
  Vildjuret (Automatisk AI) tvingar alla att ta detta blåmärke och rodnad för att kunna använda huvudet och handen (delar av kroppen) att scannas. Therion.
  Tvingas är inte tvång utan ekonomiska incitament över tid (under 7 år). På det sättet tvingar Vildjuret att acceptera detta ekonomiska system.
  Övertygande med ekonomin som övertalning.
  By the way ,Bill Gates har den 10:e Juli uppfunnit ett vaccin-plåster som kan tas för de som har tvekat att ta vaccinen.
  Ett runt plåster med många taggar på. Som stannar kvar under huden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.