Att bli frälst/ Ta emot Jesus nu

 

 

                         Tack Jesus för frälsningen!

I världen pågår det väldigt sorgliga saker. Men inte alla reagerar för detta tillstånd. Det finns en sådan grymhet, olyckor, ondska, frestelser, och lögnaktighet. Våra länder styrs inte av människoälskande människor utan mer av maktgalna politiker som inte vet något om sanning och redbarhet och kärlek. Vill vi alla ha det så? Nej, jag tror inte det, men protesterna är ju få, så människor får väl finna sig i att bli bedragna. ?

Jag känner mig personligen inte bedragen, kanske bara chockartat medveten om att världen är på väg att krossas under onda makter. MEN, Jesus sade ju detta, han talade till människorna och bad dem vakna till och ta emot frälsningen. Så gör troende idag också, och många gör mer än de kan för att få människor att vända om. Inte alltid lyckas detta, tyvärr.

Människor har valt sina skygglappar, och därför ser det mörkt ut. Den troende ser mycket väl vad som är på gång med en ny världsordning, den ser katolicismen breda ut sig och den ser mer än väl vad som händer då det gäller nynazismen. Ok, andra som inte är troende fattar också en hel del, det vet jag, men själva kärnan i ondskan som breder ut sig, tror jag att få fattar.

Då vill jag återigen konstatera och förklara att det vi upplever i världen nu, är en katastrofal kurs mot undergång. Jesus Kristus vill befria människor, och han vill tala om för oss att i hans frälsning har ondskan inte makt över den som tror. Så enkelt evangelium är. Vi som tror kan gå i denna världen i ett tillstånd av frid! HUR många gör det? Den troende vet att den inte behöver vara rädd. Vi har ju blivit frälsta till ett liv i RÄTTFÄRDIGHET inför Gud, Och vi har löfte om evigt liv. VARFÖR vill inte den otroende ha samma sak? VARFÖR förstår den inte att JESUS är Vägen Sanningen och LIVET?

Det är oerhört viktigt att den troende går ut med evangelium, att den visar på Jesus Kristus och hur man får frid i sitt inre, trots alla hot om elände.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.