2 video: Bill Johnson och falsk undervisning Bethel Church/kundalini i video 2

 

Exposing the False Teaching of Bill Johnson at Bethel Church in Redding, CA.

I videon får man veta att i Bethel Church händer det saker som är falska, det sker sådant som de kallar för att Gud manifesterar sig, med moln, med guld, med fjädrar…Under och tecken kallar man det för. Det är fel.Så gör inte Gud.
Se videon och förstå att sådana saker skall den troende inte ta del av eller tro på.
Det är mycket populärt att gå på köttets och sinnena som vill ha händelser utöver det vanliga.

Predikar man evangelium? Presenterar man Frälsaren? talar man om synd? Talar man om omvändelse?
Det är frågor som man kan svara klart på då man ser vad som förekommer i den kyrkan. Det är verkligen så falskt som det kan bli.

1 Tim 4:1

Förmaningar till Timoteus
1 Men Anden säger tydligt att i de sista tiderna kommer somliga att avfalla från tron och hålla sig till villoandar och till onda andars läror.

2 Tim 4:3-4

En sista förmaning
3 Ty det skall komma en tid då människor inte längre skall stå utmed den sunda läran, utan efter sina egna begär skall de samla åt sig mängder av lärare, allteftersom det kliar dem i öronen. 4 De vägrar att lyssna till sanningen och vänder sig till myter.

2 Tim 4:5 Men var du sund och förnuftig i allt, bär ditt lidande, utför en evangelists gärning och fullgör din tjänst.

Paulus och Silas i fängelse

Apg 16:16 En gång när vi var på väg till bönestället, mötte vi en slavflicka som hade en spådomsande och som skaffade sina herrar goda inkomster genom att spå. 17 Hon följde efter Paulus och oss andra och skrek: “De här männen är den högste gudens tjänare, och de förkunnar för er en väg till frälsning.” 18 Så gjorde hon i flera dagar. Men Paulus blev upprörd och vände sig om och sade till anden: “Jag befaller dig i Jesu Kristi namn att fara ut ur henne.”

*
Satan försöker alltid att undeminera evangeliet, och detta ser du hur han gör i dessa verserna. Falska lärare uppträder på ett speciellt sätt och detta kan man genomskåda om man förstår vad Guds ord säger.

Gud skulle inte säga till bandet Jesus Culture att de ska ta in falska predikanter, men detta hör du i videon ca 13:58 min in i videon. Några fler som är farliga och som man inte ska lyssna på är bl a Kenneth Hagin och Kenneth Copeland, se övriga inlägg i denna kategori. Lär vad Guds ord säger. De falska predikanterna är många, väldigt många.

*

False prophesies mixed with kundalini at Bill Johnson’s Bethel Redding church
Fruktansvärt otäck video med kundalini, och läs i länken nedan om du inte vet vad kundalini är.

Publicerades den 14 feb 2014
“Quantum leap” “I feel” Whoa”, feel good messages and on and on is the lingo here. These people are false prophets that resemble more a clairvoyance $5 psychic than they do ANY TRUE prophet of God. Read your Bible! If there was a lying spirit in Ahab’s prophets don’t dare think there isn’t one here. This is not of God!
*note* found this clip online

Läs om kundalini:

http://bibelfokus.se/search/node/kundalini

 

 

 

 

8 thoughts on “2 video: Bill Johnson och falsk undervisning Bethel Church/kundalini i video 2

 1. Hej! det är ju absolut galet att gå till ett medium! Sverige svämmar över av dessa galenskaper. Ja vi får be att Gud hindrar och leder åt en annan väg istället!HANS VÄG! I Jesu namn. Bön gör under, mirakel sker. Svar på bön finns!
  /Maria

 2. TACK FÖR INFORMATION OCH UNDERVISNING!

  BLEV ILLA BERÖRD NÄR MIN VÄN S. SKA GÅ TILL ETT MEDIUM I MORGON.MÅTTE JESUS SKYDDA HONOM!!
  JAG VARNADE HONOM MEN HAN SA ATT HAN BESÖKER HENNE SOM AVTALAT..

 3. Hej Marie! Jaaaaaaaaaaaa jag håller med dig!! men alla vet inte hur man följer honom, tyvärr är det så. Det finns många fula fiskar där ute som vill få en att gå fel. Gud välsigne dig. /Maria

 4. HEJ!

  EN SAK ÄR RIKTIGT SÄKER ÖVER!! JAG FÖLJER JESUS OBEROENDE VAD SOM ÄN HÄNDER!!

  KRAMAR TILL ER!

 5. Det finns ett klart och gott och frälsande evangelium och det går inte att jämföra med annat. det är helt klart att människor behöver höra Guds Ord. De skulle häpna om de fick höra det ord som Herren har gett oss, och inte förfalskningarna som sprids över hela jorden.

  Alla kyrkor som inte för ut Guds ord på rätt sätt, de är döda. Se vad Jesus säger till församlingarna.
  Vägen är mycket smal och den ser ut att bli ännu smalare, och den breda vägen blir bara bredare!

  Man säger att Kristus är friheten, och då kan man undra vad för frihet som avses, eller om man avser den rätta friheten: ATT GÅ MED JESUS! Det märker man snart vad folk menar. Sorgligt är det att det gått som det gått. Men Gud han känner de SINA.

  /Maria

 6. Den som gick in och började läsa/predika tex ur ett brev ur Nya Testamentet skulle inte bli välkomnad i Bethel Church, det är säkert!

  I Kyrkan samtal

  Hade i dag ett “poänglöst” samtal med en diakon i en kyrka i GBG: Ju mer Bibel man bygger sitt resonemang på desto mer motstånd får man/fick jag.

  “Detta är inte en döende kyrka, många vill ha förbön”, sa hon (Kyrkan ska just stängas för renovering och hade homosexfestival för en månad sedan). “Vi sprider evangeliet sa hon, Gud förlåter människor och helar de sårade.”

  När jag sa att “min erfarenhet är att Svenska Kyrkans tjänare är endera frimurare , homosexuella eller har en annan religion vid sidan om jobbet”, var måttet rågat för henne och hon avbröt samtalet.

  Jag sa: vi är döda för varandra på gatorna, sitter dödstysta på bussar och människor stirrar åt andra hållet för att undvika ögonkontakt: vi måste komma tillbaka till evangeliet om Jesus Kristus i osminkad form!

  Hon sa: det finns många människor i Sverige med varma hjärtan.

  Är det inte så att Gud tar sina tjänare ut ur slaveriet.

  Hon sa: i Kristus är frihet.

  Jag sa: ta inte friheten att synda.

  Hon sa: du låter väldigt smal.

  Jag sa: smal är vägen och få är det som finner den. Vi kan ju inte hitta rätt själva utan allt är Guds nåd.

  Vad gjorde jag i bikten i den kyrkan kan man fråga sig? Var jag där och syndade, måhända?

  Det känns som det är dags för Evangeliet i Sverige. Vissa man pratar med har börjat lyssna och är trötta på telefoner, lögner och folk ser på varandra med ogenerat och högstämt förakt.

 7. Gud kommer att göra processen kort med sådana församlingar, det har han sagt klart o tydligt, ja med alla som inte gör enligt ordet och litar på honom i allt utan gör sin egen grej.
  Det är otäckt att denne B Johnson´s “kyrka” har blivit så populär fast den inte ger människor det som de behöver i hjärtat. Men de vet väl inget annat.
  Väckelse är att komma ut och vara fri från trycket av bördan med att vara i församl som inte lyder Gud. Bättre att vara i öken då tills Gud ger en det att göra som han bestämt.
  Har man varit frälst ett tag så ska man veta vad som är farligt att syssla med. och bara vara med Gud! /Maria

 8. Hej!

  Det enda man behöver göra för att veta om det är Gud bakom predikanten/budskapet är att jämföra med vad som sägs i Bibeln. Är budskapet av samma ande i predikanten som i Bibeln? Bibeln är Guds ORD. Alltså borde Guds tjänare låta i samma anda/Ande som Bibeln. Guds tjänare tjänar Gud och vill att hans sanningar och rykte ska vara högt hållna.

  I förra inslaget (här nedanför), en av Herrens sanna tjänare i Sverige, Sven Reichmann.

  Och i det här inslaget från Bethel Bill Johnson kommer en tjej fram och “shaka rabbababababa” tar på huvudet på andra och folk skakar i hop som i en ormgrop. Det som profeterar på videon ovan ljuger om väckelse i Holland och folk vill ha det! Nederländerna är ett sekulärt samhälle precis som Sverige och har få kristna (som Bibeln menar kristna). möjligtvis menar tjejen att ormgropen ska komma till karismatiska församlingar i Holland, det är ju det som är väckelse. I inslaget inte en Bibelvers och ingen Gudsfruktan. “Quantum leap” är en New Age-term som betyder att Gud intar människan och hon bli plötsligt gudomliggjord.

  Shaka rabab BABBEL BABBYLON….HAHA 🙂 Är det inte vad Gud sa?
  Babels ande bababababab rabarber ande har intagit kyrkan. (Upp kap 17)

  Snart kommer Jesus och dödar kyrkan med babels ande, så det är bra att rymma från församlingar som låter som ovan. RUN FOR YOUR LIVES!!!

  Gud är allsmäktig och vi liter på hans profetior till bokstaven!! Bäst så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.