Bibelord/2 Thess 2 Håll fast vid sanningen.

 

*

Välj Friheten

2Th 2:7  Redan är ju laglöshetens hemlighet verksam; allenast måste den som ännu håller tillbaka först skaffas ur vägen.

2Th 2:8  Sedan skall “den Laglöse” träda fram, och honom skall då Herren Jesus döda med sin muns anda och tillintetgöra genom sin tillkommelses uppenbarelse –

2Th 2:9  honom som efter Satans tillskyndelse kommer med lögnens alla kraftgärningar och tecken och under

2Th 2:10  och med orättfärdighetens alla bedrägliga konster, för att bedraga dem som gå förlorade, till straff därför att de icke gåvo kärleken till sanningen rum, så att de kunde bliva frälsta.

2Th 2:11  Därför sänder ock Gud över dem villfarelsens makt, så att de sätta tro till lögnen,

2Th 2:12  för att de skola bliva dömda, alla dessa som icke hava satt tro till sanningen, utan funnit behag i orättfärdigheten.

2Th 2:13  Men vi för vår del äro pliktiga att alltid tacka Gud för eder käre bröder, I Herrens älskade, därför att Gud från begynnelsen har utvalt eder till frälsning, i helgelse i Anden och i tro på sanningen.

2Th 2:14  Härtill har han ock genom vårt evangelium kallat eder, för att I skolen bliva delaktiga av vår Herres, Jesu Kristi, härlighet.

2Th 2:15  Stån alltså fasta, käre bröder, och hållen eder vid de lärdomar som I haven mottagit av oss, vare sig muntligen eller genom brev.

2Th 2:16  Och vår Herre Jesus Kristus själv och Gud, vår Fader, som har älskat oss och i nåd berett oss en evig hugnad och givit oss ett gott hopp,

2Th 2:17  han hugne edra hjärtan, och styrke eder till allt vad gott är, både i gärning och i ord.
****

Gud ger oss FULL FRIHET att vända honom ryggen och tro på satans lögner i stället. Men den som säger nej till sanningen får betala ett högt pris för sin synd.  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.