Bibelord/ Ps 129:3-4

                                 

*Min rygg är söndersliten av deras piskor. Det är som de kört fram med en plog över mig. Men Herren har visat att man kan lita på honom. Han har krossat kedjorna som dessa Guds fiender hade bundit mig med.*

Detta står att läsa i Ps 129:3-4.

Denna vers förutsäger och beskriver det lidande Jesus måste genomgå före korsfästelsen. Han fick ta emot fruktansvärda piskslag av sina plågoandra så att hans rygg formligen slets sönder. (Joh 19:1)

 När jag då tänker på hur han led för att vi skulle få leva och få evigt liv, ja då undrar man varför inte människor förstår detta och tar emot frälsningen och man undrar varför de inte fattar att Jesus lever, eftersom han uppstod från döden. Har du något svar?

Jag fick veta svaret på detta genom frälsningen han gav mig. Kom du också och ge ditt liv åt honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.