Ett ord till dig / Evangelisera

 

                                  

I Romarbrevet 1:14 talar Paulus om en skuld han har: Vad är det för skuld? Vi kan läsa: “Jag står i stor skuld till er och många andra, både landsmän och utlänningar, bildade såväl som obildade”.

Förklaring:

*Efter sin upplevelse på vägen till Damaskus (Apg 9) var det bara de goda nyheterna om frälsningen som existerade i hans liv. Han upplevde att han stod i skuld till sin Frälsare, och ville gärna betala tillbaka något av det Kristus gjort för honom genom att låta världen få veta om frälsningen. Ingenting fick stå i vägen. Alla skulle nås av budskapet, judar såväl som andra folk, och han accepterade varken kulturella, sociala, ekonomiska eller andra gränser. *

Vi har alla samma skuld till Jesus Kristus, som tog vårt straff på sig. När ska vi börja betala tillbaka denna “skuld” till honom?

Vi kristna är kallade att gå ut och tala om Evangelium! Det är också så att det är väldigt bråttom. Se på världssituationen idag! Det lever oerhört många människor som inte fått reda på att Jesus lever och att frälsning och evigt liv finns att få. De måste nås, och DU OCH JAG kan nå många. Skörden är stor, hjälp till att bärga den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.